Tilaa RSS-syöte

Jäsentapahtumat

Koronatilanteen vaikutukset toimintaamme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme siitä, että paluu uuteen normaaliin tapahtuu mahdollisimman turvallisesti ja tartuntariskit minimoiden. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Tutustu asiakasohjeeseemme: COVID-19-ajan asiakasohje kauppakamarin lähikoulutuksissa 

Tarvittaessa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi.

Kaikissa jäsentapahtumissamme on myös striimivaihtoehto.


Kauppakamari järjestää vuosittain noin 100 tapahtumaa, joissa keskitytään yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä tukeviin teemoihin. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti avoimia kauppakamarin jäsenten lisäksi muille yrityksille, keskeisille sidosryhmille, yhteistyökumppaneille ja kauppakamarin toiminnasta kiinnostuneille.

Tapahtumissamme kuulet ajankohtaisista aiheista asiantuntijoilta ja päivität tietojasi. Samalla tapaat erikokoisten ja eri toimialojen yritysten edustajia, kohtaat julkisen sektorin asiantuntijoita ja päättäjiä sekä löydät yhteistyökumppaneita ja asiakkuuksia. Pääset myös keskustelemaan ja jakamaan tietoa vapaan verkostoitumisen merkeissä.

Tervetuloa mukaan!

2 tuotetta

Laskeva
/ sivu

2 tuotetta

Laskeva
/ sivu

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv