Tilaa RSS-syöte

Jäsentapahtumat

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Kauppakamarimme seuraa jatkuvasti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Kaikki Helsingissä järjestettävät koulutukset ja tapahtumat toteutetaan ainoastaan striiminä toistaiseksi. Asiakaspalvelumme on yhteydessä kaikkiin koulutukseen ilmoittautuneisiin.

Tarvittaessa ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi.

Mikäli olet etätyössä ja sinulla on hetki aikaa opiskeluun, hyödynnä myös videokoulutuksiamme. KoulutusOnline.fi -palvelussamme on n. 270 ajantasaista verkkokurssia. Kokeile palveluamme kahden viikon ajan veloituksetta täältä https://koulutusonline.fi/

Neuvontapalvelun asiantuntijamme ovat jäsenyritystemme käytettävissä ja auttavat tilanteen aiheuttamissa kysymyksissä. 

Kauppakamari järjestää vuosittain noin 100 tapahtumaa, joissa keskitytään yritysten kilpailukykyä ja toimintaympäristön kehittämistä tukeviin teemoihin. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti avoimia kauppakamarin jäsenten lisäksi muille yrityksille, keskeisille sidosryhmille, yhteistyökumppaneille ja kauppakamarin toiminnasta kiinnostuneille.

Tapahtumissamme kuulet ajankohtaisista aiheista asiantuntijoilta ja päivität tietojasi. Samalla tapaat erikokoisten ja eri toimialojen yritysten edustajia, kohtaat julkisen sektorin asiantuntijoita ja päättäjiä sekä löydät yhteistyökumppaneita ja asiakkuuksia. Pääset myös keskustelemaan ja jakamaan tietoa vapaan verkostoitumisen merkeissä.

Tervetuloa mukaan!

Kategoriassa ei ole tuotteita

Ole hyvä ja valitse toinen kategoria.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv