Jaksa paremmin – käytännön vinkkejä aivotyöläisille 31.1.2018

Kirsi Englund, laillistettu ravitsemusterapeutti, TTM kertoo vinkkejä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitoon sekä oikeanlaiseen ravitsemukseen aivotyöläisille. Tilaisuudessa kuulet miten oikein suunniteltu työympäristö tukee hyvinvointia ja työviihtyvyyttä. Lisäksi, sinulla on mahdollisuus tutustua ja varata veloituksetta koeistuttavaksi Back App ja Salli-tuoleja.

Alkamisajankohta: 31.01.2018, klo 08:30
Päättymisajankohta: 31.01.2018, klo 11:00
Saatavuus: Täynnä, ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Koulutukset, klubit ja kirjanjulkistamistilaisuudet
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi, 09 2286 0360

Maksuttomat tilaisuudet
kktilaisuudet(at)helsinki.chamber.fi, 09 228 601

Osallistumistiedustelut asiakaspalveluun:

Koulutukset, klubit ja kirjanjulkistamistilaisuudet
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi, 09 2286 0360

Maksuttomat tilaisuudet
kktilaisuudet(at)helsinki.chamber.fi, 09  228 601

HR-päättäjäklubi

Kirsi Englund on Kuopion Yliopistosta valmistunut (2006) laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM), joka haluaa auttaa syömään vähän terveellisemmin ja voimaan paremmin ihan tavallisessa arjessa.

Kirsillä on kokonaisvaltainen lähestyminen ravitsemukseen, terveyteen ja hyvinvointiin. Hänen lähestyminen elämäntapamuutoksiin ja ravitsemusohjaukseen pohjautuu ihmisen henkilökohtaisiin arvoihin ja elämäntilanteeseen ja arkeen sopivien ratkaisujen etsimiseen, ihmisen oman mielen taitoja hyödyntämällä. Valmiiden ohjeiden antamisen sijaan Kirsi auttaa ajattelemaan, oivaltamaan ja onnistumaan itse, itselle tärkeiden asioiden ja oman arjen puntaroimisen kautta.

Kirsi auttaa ja innostaa yrityksiä ja yksittäisiä ihmisiä kohti parempia tuloksia paremman ravitsemuksen avulla Foodworks ravitsemusratkaisuja -yrityksensä kautta.

Työntekijöiden oma kiinnostus henkilökohtaiseen hyvinvointiin yhdistettynä toimivaan työhyvinvointia tukevaan työympäristöön luo parhaan edellytyksen työntekijöiden inspiraatiolle, jaksamiselle ja tulosta tukevalle työhyvinvoinnille.

Keskustele aiheesta #jaksaparemmin

Tilaisuuden järjestää @K2HEL sekä @efgfi (facebook)

Puhumassa @KirsiEnglund

8.30    Aamiaisbuffet

9.15   Tilaisuuden avaus
          Kauppakamari

Miten työympäristö tukee työviihtyvyyttä
          toimitusjohtaja, Tapio Heikkilä, EFG

Tietoisku
          ravitsemusterapeutti Ttm Kirsi Englund, Foodworks ravitsemusratkaisuja

10.15  Vapaata verkostoitumista ja tutustumista EFG:n monitilatoimistoon sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamiin palveluihin.

11.00 Tilaisuus päättyy

EFG Toimistokalusteet
Hämeentie135 A, 00560 Helsinki

Saapumisohjeistus, EFG Toimistokalusteet Oy Hki

Autolla pysäköinti

Q-park, automaatti

Parkkihalli (aja autolla alas halliin):

Avoinna klo 7-20

Hinta:

Päiväsajan lippu klo 7-20, 1€/60min

Piha-alue

Ensimmäinen pysäköintitunti on ilmainen P-lipulla, jonka saa automaatista, toinen tunti klo 7-20 1€, siitä eteenpäin 3€/tunti

Maksutavat:

Amex, MasterCard, Visa, DinersClub, EasyPark, kolikot

Arabiakeskuksen ympärillä ajotien sivuilla liikennemerkkien sääntöjen mukaisesti, jos löytyy paikka, saat pitää autoa pysäköitynä 2h max. pysäköintikiekon kanssa / Helsingin isännöinti.

Julkinen liikenne

Raitiovaunu

Raitiovaunut 6 (Arabia) ja 8 (Arabia) menevät suoraan Arabiakeskukseen. Esimerkki:

Nouse raitiovaunuun numero 8 Helsingissä Sörnäisten raitiovaunuasemalla ja jää pois pysäkillä Arabiankatu.

Bussi

Esimerkki bussireittejä:

Rautatientorilta:

71 Malmi, Rautatientori laituri 1, jää pois pysäkillä Arabia, kävelyä Arabiakeskukseen noin 450m

71B Viikki, Rautatientori laituri 1, jää pois pysäkillä Arabia, kävelyä Arabiakeskukseen noin 450m

739 Pohjois-Nikinmäki, Rautatientori laituri 3, jää pois pysäkillä Sumatrantie, kävelyä Arabiakeskukseen noin 800m

Jos tulet Kampista bussiin, niin reittiopas ohjaa Rautatientorille ja nousemaan yllämainittuihin busseihin.

Metro

Jos haluat käyttää metroa, missä metroasemalla ikinä nousetkin metroon, jää pois metrosta Sörnäisissä, nouse raitiovaunuun 6 tai 8 ja jää pois raitiovaunusta asemalla Arabiankatu, joka on Arabiakeskuksen vieressä.

Kun olet päässyt Arabiakeskukseen sisälle, aulassa on selvät selosteet, mistä löydät EFG:n toimiston. EFG:n toimisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa käytävän päässä oikealla.

Viimeinen ilmoittautumispäivä 22.1.2018

tilaisuudet@helsinki.chamber.fi

Mikäli et pääse saapumaan paikalle, pyydämme ilmoittamaan estymisestänne hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

EFG Toimistokalusteet Oy ja Helsingin seudun kauppakamari

Aihealueet Työsuhde, palkka ja HR