Maksuton
Kaupallistamisen tila 2020 9.6.2020
Striimi

Kaupallistamisen tila 2020 9.6.2020

Mikä on kaupallistamisen tila Suomessa vuonna 2020? Sen kuulet 9.6. klo 10.00 alkaen.

Toukokuussa 2020 Helsingin seudun kauppakamari ja Proof Advisory toteuttivat Kaupallistamisen tila Suomessa 2020 -tutkimuksen, joka kartoitti mitkä ovat yritystemme tärkeimmät vahvuudet ja suurimmat haasteet innovaatioiden kaupallistamisessa ja kansainvälisestämisessä. Tässä webinaarissa kuulet ensimmäisten joukossa tutkimuksen tuoreet tulokset!

 

 

 

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 09.06.2020, klo 10.00 - 11.30
Paikka Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki

Kuvaus

Suomalaiset yritykset ovat tänä keväänä eläneet poikkeuksellisessa tilanteessa. Se on tuonut eteen aivan uudenlaisia haasteita, mutta myös mahdollisuuksia. Yksi asia, joka on säilyttänyt tärkeytensä ja on ajankohtaisempi kuin koskaan, on se, että kaupallistamisen osaamisemme nostaminen maailman huipulle on hyvinvointimme kannalta kriittistä.

Kaupallistamisen tila Suomessa 2020 -tutkimus kartoitti mitkä ovat yritystemme tärkeimmät vahvuudet ja suurimmat haasteet innovaatioiden kaupallistamisessa ja kansainvälisestämisessä. Tutkimus antaa tärkeää tietoa siitä, mihin asioihin kaupallistamisen kehittämisessä Suomessa tulee panostaa juuri nyt ja poikkeusolojen jälkeisessä ”uudessa normaalissa” liiketoimintaympäristössä, ja mitkä asiat ovat muuttuneet vuoden 2019 tutkimuksen jälkeen.

Tutkimuksen toteuttivat Helsingin seudun kauppakamari ja Proof Advisory. 

 

Striimin ohjeet

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Ohjelma 

 

Aikataulu täsmentyy pian.

Paikka

Kauppakamarin koulutustilat

Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Heidi Honkamaa

0505274700

heidi.honkamaa(at)helsinki.chamber.fi

Peruutusehdot
Lue peruutusehtomme täältä
Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv