Maksuton
Tulevaisuuden haltuunotto auttaa yrityksiä menestykseen 17.5.2019

Tulevaisuuden haltuunotto auttaa yrityksiä menestykseen 17.5.2019

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan tulevaisuuden visioista ja skenaarioista! Innoittajana industrial futurist, professori Jyrki Kettunen. 

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 17.05.2019, klo 08.30 - 13.00
Paikka Laurea-ammattikorkeakoulu, Auditorio, Vantaa
Ilmoittaudu viimeistään 10.05.2019
Ohjelma Lataa tästä (PDF)

Kuvaus

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille tulevaisuudesta kiinnostuneille toimijoille, yrityksille ja yrittäjille eri toimialoilta, strategiatyötä tekeville julkiselle sektorille kuin myös järjestöille ja liitoille. Pääset pohtimaan tulevaisuuden osaamiseen liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia. Sinulla on myös tilaisuus tutustua yritysten tulevaisuuden menestykseen vaikuttaviin tekijöihin ja pääset keskustelemaan sekä haastamaan muita verkostotoimijoita. 

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. 

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Logot

   

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

Päivän puheenjohtaja: Tarja Meristö, KTT, yliopettaja, Laurea

Järjestäjät: Laurea-amk/FuturesLab CoFi, Helsingin seudun kauppakamari/Ennakointikamari, Yamk-koulutus 2019 Tulevaisuuden johtaminen ja TUTKA-EAKR- hanke.

Päivän puheenjohtajana toimii yritysfuturologi ja yliopettaja Tarja Meristö, Laurea


8.30 Ilmoittautuminen

9.00 Avaus ja tervetuloa
Tarja Meristö, yritysfuturologi, yliopettaja, Laurea sekä Tuula Pyykkö, projektipäällikkö, Ennakointikamari

9.30 Maailman tulevaisuus yritysten kielellä.Keynote-puheenvuoro, 
Jyrki Kettunen, industrial futurist, professori 

10.00 Sparraustauko kahvin lomassa

10.45 Tulevaisuuden skenaarioita tuoreista näkövinkkeleistä!

13.00 Eväitä kotiin viemiseksi

13.15 – 13.45 Lounas

 

Tilaisuuden keynote-luennon pitää professori industrial futurist Jyrki Kettunen. Hän on kokenut tutkimus- ja innovaatiotoiminnan ammattilainen, joka on tehnyt uransa metsäteollisuudessa. Jyrki Kettunen tunnetaan innostavana puhujana, jonka esimerkit tuovat konkretiaa tulevaisuuden tutkimuksen ja ennakoinnin työkaluihin sekä lähestymistapoihin.

Tilaisuuden organisaattorina toimii Tarja Meristö, joka on toiminut tulevaisuuden tutkimuksen alalla yritys- tutkimus- ja koulutussektorilla jo viidellä vuosikymmenellä. Hän on luonut tulevaisuuden tutkimuksen alalle monia työkaluja, jotka ovat nyt alan peruskäsitteitä. Hän on tehnyt väitöskirjansa skenaariotyöskentelystä yrityksen johtamisessa.

Ennakointikamari on tehnyt Helsingin seudun kauppakamarin, Uudenmaan liiton, Uudellamaalla toimivien ammatillisen koulutuksen järjestäjien ja ammattikorkeakoulujen sekä yritysten välistä ennakointiyhteistyötä jo vuodesta 2008 lähtien. Elinkeinoelämän ja Uudellamaalla toimivien koulutuksen järjestäjien tavoitteena on varmistaa, että tulevaisuuden osaaminen vastaa työelämän tarpeisiin.  Ennakointikamarin projektipäällikkönä toimii Tuula Pyykkö, jonka erityisosaamista on toisen asteen ammatillinen koulutus, ammatillisen koulutuksen reformi, oppisopimus ja muutosjohtaminen sekä osaamisen ennakointityö. Lisätietoja Ennakointikamarista https://ennakointikamari.fi/

Tulevaisuuden skenaarioita ja trendikortteja tilaisuudessa esittelevät Laurean YAMK-opiskelijat, jotka ovat kevään 2019 aikana opiskelleet Tulevaisuuden johtaminen - opintojaan ja työskennelleet Tutka-hankkeessa.

Paikka

Laurea-ammattikorkeakoulu, Auditorio

Ratatie 22, 01300 Vantaa

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Tarja Meristö

0505543131

tarja.meristo(at)laurea.fi

Peruutusehdot
Lue peruutusehtomme täältä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv