Maksuton
Viisas pääsee vähemmällä 2.0 -kirjan julkistamistilaisuus 11.10.2019

Viisas pääsee vähemmällä 2.0 -kirjan julkistamistilaisuus 11.10.2019

Tervetuloa Viisas pääsee vähemmällä -kirjan julkistamistilaisuuteen kuulemaan vinkkejä omaan jaksamiseen sekä niin työtehon kuin elämänhallinnan parantamiseen.

Viisas pääsee vähemmällä 2.0 on nykyaikaisen ihmisen selviytymisopas, jonka käytännönläheisillä ja tutkitusti toimivilla vinkeillä pystyt menestymään paremmin sekä töissä että vapaa-ajalla. Kirja on päivitetty laitos vuonna 2014 ilmestyneestä menestyskirjasta ”Viisas pääsee vähemmällä”, joka on auttanut tuhansia suomalaisia lukijoita. Tutustu tähän kirjaan, jos haluat parempaa elämää itsellesi ja läheisillesi

Voit seurata tilaisuutta myös Facebook-liven kautta Helsingin seudun kauppakamarin Facebook-sivulla 11.10. klo 9.00 alkaen.

Tilaa kirja tästä.

Saatavuus Tilaa
Ajankohta 11.10.2019, klo 08.30 - 10.30
Paikka Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki
Ohjelma Lataa tästä (PDF)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kuvaus

Tilaisuudessa käsitellään muun muassa ajankäyttöön, terveelliseen ravintoon ja oman talouden hallintaan liittyviä kysymyksiä ja keskustellaan arjen haasteita ja niiden voittamisesta.

Tuntuuko, että työpäiväsi kuluvat väärien asioiden tekemiseen eikä aika meinaa riittää niiden tärkeimpien töiden tekemiseen? Lipsutko turhan usein tekemään töitäsi iltaisin tai viikonloppuisin, vaikka haluaisit viettää laatuaikaa perheen kanssa? Tunnetko itsesi väsyneeksi lähes joka päivä? Kaipaisivatko ruokavaliosi tai elintapasi remonttia? Huolettaako taloudellinen turvallisuutesi? Mikäli tunsit edes yhden piston sydämessäsi, tarvitset tätä kirjaa.

Asiantuntijat

Sampo Sammalisto

FT, Tehokkuusvalmentaja
Think Solutions Oy
Katso tiedot

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

8.30
Aamiainen

9.00
Tervetuloa, Taina Parviainen, Helsingin seudun kauppakamari

9.10
Viisas pääsee vähemmällä, FT, kirjailija Sampo Sammalisto

10.00
Kysymyksiä ja vapaata keskustelua

Tilaisuuden jälkeen kirjaan voi tutustua kauppakamarin myymälässä.

Paikka

Kauppakamarin koulutustilat

Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

09 2286 0360

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv