Tulossa
Tavaramerkkioikeus

Minna Hanninen ja Kati Rantala

Tavaramerkkioikeus

Tavaramerkkioikeus on kattava perusteos uudistuneesta tavaramerkkilainsäädännöstä niin asiantuntijoille kuin opiskelijoillekin.

Uusi EU:n tavaramerkkiasetus astui voimaan 2017. Suomen kansallinen tavaramerkkilainsäädäntö muuttui toukokuussa 2019. Siten koko tavaramerkkejä koskeva EU-tasoinen ja suomalainen sääntely on juuri muuttunut. Tavaramerkkejä koskevat lait muuttuvat, samoin terminologia on muuttunut. Uuteen lakiin tuli useita uudistuksia, joita ei ole aiemmin tunnettu Suomen tavaramerkkioikeudessa. 

 

Jäsenetuhinta 94,00 € (+alv 10 %, 9,40 €)
Hinta 125,00 € (+alv 10 %, 12,50 €)

Kuvaus

Tavaramerkkioikeus on yleisesitys tavaramerkkioikeudellisen sääntelyn sisällöstä. Se painottuu Suomen tavaramerkkilain ja Euroopan unionin tavaramerkkiasetuksen säännöksiin sekä kotimaiseen ja EU-ratkaisukäytäntöön mutta sisältää myös Madridin pöytäkirjan säännösten esittelyn. Teoksessa on huomioitu EU-tavaramerkkiasetuksen uudistus vuodelta 2017 ja Suomen tavaramerkkilain kokonaisuudistus, joka tuli voimaan toukokuussa 2019.

Kirjoittajat ovat kokeneita tavaramerkkioikeuteen erikoistuneita asiantuntijoita. Asianajajat Kati Rantala ja Minna Hanninen työskentelevät Eversheds Asianajotoimisto Oy:n palveluksessa.

Saatavuus 11/2020
Kirjoittaja(t) Minna Hanninen ja Kati Rantala
ISBN 9789522465818
Painovuosi 2020
Painos 1.
Sivumäärä n. 400
Kirjastoluokka 33.34

Kirjoittajat

Minna Hanninen

Asianajaja
Eversheds Asianajotoimisto Oy
Katso tiedot

Kati Rantala

Asianajaja, tavaramerkkiasiamies
Eversheds Asianajotoimisto Oy
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv