Tietosuoja ja uusi henkilötietoasetus HR:n näkökulmasta 6.6.2017

EU:n tietosuoja-asetus tulee – valmistaudu ajoissa. EU on julkaissut uuden tietosuoja-asetuksen ja -direktiivin. Yrityksen näkökulmasta keskeinen muutos on uusi tietosuoja-asetus.


Koulutuksessa 


> kuulet miten tietosuoja-asetuksen uudistukset vaikuttavat henkilötietojen ja arkaluontoisten henkilötietojen käsittelyyn
> kuulet, millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja
> kuulet, mitkä ovat henkilötietojen käsittelijän vastuut
> kuulet, miksi tietosuojavastaavan nimittäminen on suositeltavaa, vaikka se ei olisikaan pakollista.


Päivän jälkeen tiedät, miten uudistetun lain vaatimuksiin kannattaa valmistautua.


Asiantuntijat:
Senior Associate Iiris Keino, Dittmar & Indrenius
Asianajaja Suvi Knaapila, Dittmar & Indrenius


Tietosuoja ja uusi henkilötietoasetus HR:n näkökulmasta koulutus tulossa myös 20.9.2017, ilmoittaudu tästä >>

Alkamisajankohta: 06.06.2017, klo 08:45
Päättymisajankohta: 06.06.2017, klo 11:15
Saatavuus: Täynnä, ota yhteyttä asiakaspalveluun:

Koulutukset, klubit ja kirjanjulkistamistilaisuudet
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi, 09 2286 0360

Maksuttomat tilaisuudet
kktilaisuudet(at)helsinki.chamber.fi, 09 228 601
Lataa ohjelma tästä (PDF):
380,00 € (+alv 24 %, 91,20 €)
Jäsenetuhinta:
280,00 € (+alv 24 %, 67,20 €)
Digitaaliset Palvelut
Taloushallinnon eloseminaari 2017
 

Kuvaus

Yksityiskohdat

EU:n tietosuoja-asetus tulee – valmistaudu ajoissa. EU on julkaissut uuden tietosuoja-asetuksen ja -direktiivin. Uusien säännösten tullessa voimaan Suomen olemassa oleva henkilötietolaki kumotaan. Yrityksen näkökulmasta keskeinen muutos on uusi tietosuoja-asetus.

Tietosuoja ja uusi henkilötietoasetus HR:n näkökulmasta -koulutuksen teemat:

  • millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja
  • työntekijän oikeudet uudessa lainsäädännössä
  • työntekijän oikeus tarkastaa henkilötietonsa
  • henkilötietojen käsittelijän vastuu
  • tietosuojavastaava
  • valmistautuminen uusiin vaatimuksiin.

Tule päivittämään tietosi EU:n tietosuoja-asetuksesta!

Aikataulu

8.30
Ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu

9.00
Tietosuoja ja uusi henkilötietoasetus HR:n näkökulmasta

  • millä perusteella työnantaja voi käsitellä henkilötietoja
  • työntekijän oikeudet uudessa lainsäädännössä
  • työntekijän oikeus tarkastaa henkilötietonsa
  • henkilötietojen käsittelijän vastuu
  • tietosuojavastaava
  • valmistautuminen uusiin vaatimuksiin

Senior Associate Iiris Keino, Dittmar & Indrenius
Asianajaja Suvi Knaapila, Dittmar & Indrenius

11.15
Tilaisuus päättyy

Asiantuntijat

Paikka

Kartta


Tiedot

Kauppakamarin koulutustilat
Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Ajo-ohjeet

Paikoitus

EuroPark, P-CityForum

Sisäänajo ma–su klo 6–24, ulosajo mahdollista 24 h.

- Simonkatu 7
- Jaakonkatu (kääntyminen Eteläiseltä ja Pohjoiselta Rautatiekadulta)
- Ruoholahdenkatu 3: Keskustan huoltotunneli, Lapinrinteen kulma

Lisätiedot www.europark.fi

Q-Park, Helsinki Stockmann

Sisäänajo ma–pe klo 6.30–23.00, la klo 8.00–24.00 ja su 10.00–22.00, ulosajo mahdollista 24 h.

- Ruoholahdenkatu 3
- Mannerheimintien ja Kalevankadun kulman ajorampista

Lisätiedot www.q-park.fi

Lisätiedot

Lisätiedot

Viimeinen ilmoittautumispäivä 5.6.2017
Hintaan sisältyy

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Yhteystiedot

09 2286 0360, asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.  Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Oikeudet muutoksiin

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Aihealueet Työsuhde, palkka ja HR
Aihealueen tarkenteet HR, Työsuhdeasiat
PaikatKauppakamarin koulutustilat
Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki, Finland

Liittyvät tuotteet