Tietosuojavastaavan ajokortti 11.4.-5.6.2017

Päivitä tietosi tietosuoja-asetuksen tuomista muutoksista ja henkilötietojen käsittelystä!

EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan toukokuussa 2018. Asetuksella on vaikutusta jokaiseen organisaatioon, joka käsittelee henkilötietoja, ja se velvoittaa myös tietyt organisaatiot nimittämään tietosuojavastaavan. Muutoksista johtuen tietosuoja-asiat kannattaa keskittää organisaatiossa tietylle henkilölle siinäkin tapauksessa, vaikkei laki sitä suoraan velvoittaisikaan.

Tietosuojavastaavan ajokortin avulla tutustut tietosuojavastaavan tehtäväkenttään, opit tuntemaan siihen liittyvät velvollisuudet ja osaat varautua tuleviin tietosuojavaatimuksiin.

Ajokortti on suunnattu kaikille, jotka jatkossa toimivat organisaation tietosuojavastaavana tai sitä vastaavissa tehtävissä. Kokonaisuus sopii erityisesti yrityksessä työskenteleville, mutta se soveltuu myös järjestöissä ja säätiöissä tietosuojaan liittyviä tehtäviä hoitaville.

Varaudu tulevaan ja päivitä organisaatiosi henkilötietojen käsittely tasolle, joka vastaa tulevia tietosuojavaatimuksia!

Alkamisajankohta: 11.04.2017, klo 09:00
Päättymisajankohta: 05.06.2017, klo 13:00
Saatavuus: Muutama paikka jäljellä
Lataa ohjelmat tästä (PDF)

1 350,00 € (+alv 24 %, 324,00 €)
1 050,00 € (+alv 24 %, 252,00 €)

Osallistumistiedustelut asiakaspalveluun:

Koulutukset, klubit ja kirjanjulkistamistilaisuudet
asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi, 09 2286 0360

Maksuttomat tilaisuudet
kktilaisuudet(at)helsinki.chamber.fi, 09  228 601

Taloushallinnon eloseminaari 2017

Sisältää tuotteet:
1 x Mitä jokaisen tietosuojavastaavan tulee tietää tietoturvasta? 5.6.2017

* Vaaditut tiedot

Tietosuojaavastaavan ajokortin avulla tutustut tietosuojaavastaavan tehtäväkenttään, opit tuntemaan siihen liittyvät velvollisuudet ja osaat varautua tuleviin tietosuojavaatimuksiin.

Ajokortti koostuu kolmesta koulutustilaisuudesta:

Moduuli 1: Uuden tietosuoja-asetuksen velvoitteet yritykselle 11.4.2017
Moduuli 2: Henkilötietojen käsittely ja käsittelyn ulkoistus 8.5.2017
Moduuli 3: Mitä jokaisen tietosuojavastaavan tulee tietää tietoturvasta? 5.6.2017

Kokonaisuuden asiantuntijoina toimivat:

asianajaja Pessi Honkasalo, Asianajotoimisto Krogerus
lakimies Jussi Latola, Asianajotoimisto Krogerus
tietosuoja-asiantuntija Mikko Viemerö, KPMG
asianajaja Mika Puittinen, Asianajotoimisto Krogerus
tietokirjailija, tietotekniikka-asiantuntija, DI Petteri Järvinen

Ajokortti on suunniteltu kokonaisuudeksi, mutta myös yksittäiseen koulutuspäivään osallistuminen on mahdollista.

Moduuli 1: Uuden tietosuoja-asetuksen velvoitteet yritykselle
Aika ja paikka: 11.4.2017 klo 9:00-13:00, Helsingin seudun kauppakamari, Kalevankatu 12

Tämän moduulin jälkeen tiedät, millaisia velvoitteita EU:n uusi tietosuoja-asetus asettaa yrityksille, ja miten niihin tulisi vastata. Samalla kirkastuvat myös tietosuojavastaavan vastuut ja velvollisuudet. Koulutuksessa tutustutaan henkilötietojen suojaa koskevaan lainsäädäntöön ja siihen, miten nykytilan arviointi toteutetaan. Päivän aikana käydään myös läpi, mitä tietoturvaloukkauksista ilmoittaminen käytännössä tarkoittaa.

Moduuli 2: Henkilötietojen käsittely ja käsittelyn ulkoistus
Aika ja paikka: 8.5.2017 klo 9:00-13:00, Helsingin seudun kauppakamari, Kalevankatu 12

Toisessa moduulissa perehdytään henkilöitä koskevien tietojen luokitteluun ja lainmukaiseen käsittelyyn sekä siihen, mitä seikkoja on syytä huomioida henkilötietojen luovutuksessa ja niiden käsittelyn ulkoistuksessa.

Moduuli 3: Mitä jokaisen tietosuojavastaavan tulee tietää tietoturvasta?
Aika ja paikka: 5.6.2017 klo 9:00-13:00, Helsingin seudun kauppakamari, Kalevankatu 12

Tietoturva on olennainen osa tietosuojaa. Tietosuoja-asetus tuo lisävaatimuksia myös tietoturvalle; organisaatioiden tulee varmistaa tietoturvansa riittävyys ja varautua mahdollisiin ongelmatilanteisiin. Millainen tietoturva on riittävä ja millaisiin tietoturvauhkiin on jokaisen organisaation syytä varautua? Näihin kysymyksiin on myös tietosuojavastaavan kyettävä vastaamaan. Kolmannessa moduulissa tarkastellaan tietoturvakysymyksiä käytännönläheisestä näkökulmasta ja käydään läpi, miten minimoidaan tietoturvauhat.

Paikkatieto koskee seuraavia tapahtumia/tilaisuuksia:
Uuden tietosuoja-asetuksen velvoitteet yritykselle 11.4.2017
Henkilötietojen käsittely ja käsittelyn ulkoistus 8.5.2017
Mitä jokaisen tietosuojavastaavan tulee tietää tietoturvasta? 5.6.2017

Lisätiedot www.europark.fi

Lisätiedot www.q-park.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.4.2017

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Aihealueet Työsuhde, palkka ja HR, Myynti, markkinointi ja viestintä, Juridiikka
Aihealueen tarkenteet HR, Sihteeri- ja assistenttityö, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tietotekniikka/ICT, Viestintä