Toimitusjohtaja – kulmahuoneen kuningas, ritari ja narri

Näkökulmia johtamiseen ja johtajuuteen. Tietoa toimitusjohtajan rooleista, tehtävistä ja näiden sovittelemisen haasteista. Narri vai ritari, ota selvää!

Saatavilla myös e-kirjana

Kirjoittaja(t):Kirsti Kehusmaa
Painovuosi:2011
Kirjastoluokka :69.11
Kirjan perustiedot:A5, nidottu, mustavalkoinen

Uutiskirje

HR-päättäjäklubi

Toimitusjohtaja – kulmahuoneen kuningas, ritari ja narri -kirjassa perehdytään toimitusjohtajan työhön, tehtäviin ja velvoitteisiin.

Teoksessa syvennytään siihen, milloin toimitusjohtajalta edellytetään ritariutta, millaista esiintymistä pidetään kuninkaalle kuuluvana ja milloin narrin osana on nauraa.

Toimitusjohtaja kokee työssään monenlaisia haasteita, ja niistä hänen on useimmiten selvittävä yksin. Kirjassa kuvataan, miten toimitusjohtajan on suhtauduttava ympäristöönsä ja millaisissa tilanteissa toimitusjohtajan kannattaa tukeutua esimerkiksi hallituksen puheenjohtajan, johtoryhmän ja ulkopuolisten asiantuntijoiden apuun.

Kirja antaa vastauksia siihen, miten toimitusjohtajan kannattaa johtaa asioita ja ihmisiä tulevaisuudessa, kun yksilöllisyys, verkostojen johtaminen, organisaatiorajojen hämärtyminen, strategiavaikuttaminen ja verkosto-organisaatiot tekevät tuloaan.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi