Toimitusjohtajaklubi 1

Toimitusjohtajaklubi 1

Klubissa saat vertaistukea ja uusia näkökulmia johtamiseen! 

Toimitusjohtajaklubi on toimitusjohtajien, varatoimitusjohtajien ja hallituksen jäsenien luottamusverkosto. Ryhmässä keskustellaan osallistujille tärkeistä ja ajankohtaisista aiheista sekä jaetaan osaamista, näkemyksiä ja parhaita käytäntöjä yli toimialarajojen. Teemat nousevat osallistujien kokemuksista ja toisaalta alan johtavien asiantuntijoiden johdattelemina.  

Toimitusjohtajan työ on usein yksinäistä. Klubissa tapaat säännöllisesti toimitusjohtajakollegoita, joilla on samanlaiset intressit ja haasteet. Keskustelette luottamuksellisesti ja avoimesti, opitte toisiltanne ja sparraatte toisianne. Saat uusia näkökulmia ja uutta inspiraatiota johtamistyöhösi. Tapaamisissa on aina mukana alan huippuasiantuntija. 

Toimitusjohtajaklubin jäsenyyteen sisältyy:

 • Klubitapaamiset viihtyisissä tiloissa Helsingin keskustassa (kolme tapaamista keväällä, kaksi syksyllä) HUOM! Tapaamisiin voi osallistua myös etänä
 • Alan johtavien asiantuntijoiden puheenvuoroja ajankohtaisista aiheista 
 • Vapaavalintainen kauppakamarin järjestämä koulutuspäivä (arvo noin 450 €)
 • Ammattikirjasto.fi -verkkopalvelu: Johtamisen laaja e-kirjapaketti käytössäsi missä ja milloin vain (arvo 295 €)
 • Kaikkien klubien yhteisiä tilaisuuksia
 • Klubilaisten suljettu Facebook-ryhmä, jossa voit vaihtaa ajatuksia muiden klubilaisten kanssa
 • Työpaikkaturva: mikäli työsuhteesi päättyy, saat seuraavan laskutuskauden veloituksetta ja voit löytää uuden työpaikan klubiverkoston avulla.

Klubiin on jatkuva ilmoittautuminen, voit liittyä mukaan milloin vain!

Saatavuus Tilaa
Paikka Kauppakamarin koulutustilat, Helsinki
Ohjelma Lataa tästä (PDF)
Jäsenetuhinta 1 890,00 € (+alv 24 %, 453,60 €)
Hinta 2 290,00 € (+alv 24 %, 549,60 €)

Toimitusjohtajaklubin jäsenyys sisältää kolme klubitapaamista keväällä ja kaksi syksyllä, viihtyisät kokoontumistilat ja välipalan, alan huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja, valinnaisen yhden päivän koulutustapahtuman (arvo noin 450 €), noin 30 kirjaa sisältävän Ammattikirjasto.fi -palvelun johtamisen kokoelman (arvo 195 €), Klubitreffit ja yritysvierailut, salaisen Facebook-ryhmän sekä työpaikkaturvan.

Kuvaus

Sillä on väliä kenet tunnet - ja kuka tuntee sinut!

Klubissa tapaat säännöllisesti kollegoita, joilla on samanlaiset intressit ja haasteet. Tutustutte, vaihdatte ajatuksia, opitte toisiltanne ja verkostoidutte ihmisten kanssa, joita ette muuten tapaisi. Klubista saat innostavan, kokemusten vaihtoon ja yhteiseen oppimiseen pohjautuvan verkoston. 

Klubitapaamiset

Luottamusverkosto ja vertaistuki ovat säännöllisten klubitapaamisten kantava voima. Pienryhmässä keskustelette luottamuksellisesti ja avoimesti koko ryhmän viisautta ja eri menetelmiä hyödyntäen, käytännönläheisesti. Näkemysten, kokemusten ja tiedon jakaminen innostaa, yhdistää ja avartaa. Mukana on aina ammattifasilitaattori johtamassa keskustelua.

Klubiedut

Klubijäsenyys sisältää yhden vapaavalintaisen kauppakamarin järjestämän koulutuspäivän (arvo noin 450 €) sekä Ammattikirjasto.fi -palvelusta sähköisen Johtaminen -ammattikirjapaketin (arvo 295 €).

Klubiverkosto

Toimitusjohtajaklubin jäsenenä olet osa Kauppakamarin johtajaverkostoa, jonka 6 klubia kokoavat yhteen yli 100 johtajaa ja yritysten avainhenkilöä. Voit osallistua sekä klubitapaamisiin että kaikkien klubien yhteisiin tilaisuuksiin. Klubiverkostolla on käytössä oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa voit vaihtaa ajatuksia muiden klubilaisten kanssa.

Työpaikkaturva

Mikäli työsuhteesi päättyy, saat seuraavan laskutuskauden veloituksetta ja voit löytää uuden työpaikan klubiverkostosta.

Sisältyvät tuotteet

Toimitusjohtajaklubi 1 jäsenyys

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

Toimitusjohtajaklubi 1 aikataulu:

 

Klubitapaamiset klo 09.00-12.00:

 • Tiistai 10.11.2020
 • Torstai 4.2.2021
 • Torstai 1.4.2021
 • Torstai 3.6.2021


Tapaamisissa on tarjolla aamiainen.

 

Paikka

Kauppakamarin koulutustilat

Kalevankatu 12, 2. krs, 00100 Helsinki

Saapumisohjeet

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

09 2286 0360

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot
Klubiin voi liittyä milloin vain. Klubijäsenyys on kestotilaus ja se laskutetaan kerran vuodessa. Klubijäsenyyden voi peruuttaa maksuttomasti neljä viikkoa ennen uuden laskutuskauden alkua. 27-14 vrk ennen perutusta klubijäsenyydestä veloitamme 50 % klubimaksusta ja tämän jälkeen perimme koko maksun. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti osoitteeseen asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi. Klubijäsenyyden voi siirtää kollegalle.    
Jäsenetuhinta 1 890,00 € (+alv 24 %, 453,60 €)
Hinta 2 290,00 € (+alv 24 %, 549,60 €)

Toimitusjohtajaklubin jäsenyys sisältää kolme klubitapaamista keväällä ja kaksi syksyllä, viihtyisät kokoontumistilat ja välipalan, alan huippuasiantuntijoiden puheenvuoroja, valinnaisen yhden päivän koulutustapahtuman (arvo noin 450 €), noin 30 kirjaa sisältävän Ammattikirjasto.fi -palvelun johtamisen kokoelman (arvo 195 €), Klubitreffit ja yritysvierailut, salaisen Facebook-ryhmän sekä työpaikkaturvan.


Osallistujien määrä

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv