Tuottava IT

Martti Kouhi

Tuottava IT

Kirja kertoo, miten tietotekniikka saadaan tukemaan yrityksen strategiaa. Näkökulma on sekä liikkeenjohdollinen että taloudellinen, ja keskeinen teema kirjassa on liiketoiminnan ja tietotekniikan tehokas integrointi.

Hinta 10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Kuvaus

IT:n yrityksille tuottamat hyödyt jakautuvat epätasaisesti. Toisille IT tuottaa suuria tulosparannuksia, toisille se on pelkkä kustannus. Määräävä tekijä hyötyjen saavuttamisessa on, kuinka hyvin IT:tä osataan johtaa liiketaloudellisesti ja sen hyötyjä mitata. Alle puolet yrityksistä seuraa IT:n tuottamaa lisäarvoa järjestelmällisesti ja liiketoimintalähtöisesti. Suurin osa yrityksistä jättää käyttämättä suuren mahdollisuuden tehostaa liiketoimintaa ja parantaa kannattavuutta.

Tuottava IT kertoo, miten tietotekniikka saadaan tukemaan yrityksen strategiaa. Näkökulma on sekä liikkeenjohdollinen että taloudellinen, ja keskeinen teema kirjassa on liiketoiminnan ja tietotekniikan tehokas integrointi. Usein IT:n kokonaisuutta ei osata hahmottaa eikä linkittää strategiaan ja liiketoimintaan. Myöskään IT:n hyötyjä ja kustannuksia ei osata mitata.

Kirjassa käsitellään aihetta esimerkkien ja tutkimusten valossa. Kirja tarjoaa yksinkertaisen ja toimivan mallin sekä käytännöllisen lähestymistavan ongelmien ratkaisuun. Se auttaa liiketoimintajohtoa, talousjohtoa ja tietohallintojohtoa puhumaan samaa kieltä sekä asettamaan yhteiset tavoitteet.

Martti Kouhilla on pitkä kansainvälinen kokemus talous- ja projektijohdon tehtävistä sekä IT:n johtamisen menetelmistä . Nykyisin Kouhi toimii konsulttina perustamassaan Solventor Oy:ssä.

Kommentoi, keskustele ja tykkää Facebookissa sekä Twitterissä.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Martti Kouhi
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522462084
Painovuosi 2013
Painos 1.
Sivumäärä 160
Kirjastoluokka 61
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv