Työhyvinvoinnin sertifikaatti 2021–2022

Työhyvinvoinnin sertifikaatti 2021–2022

Työhyvinvoinnin asiantuntijan koulutus yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa.

Haluatko kehittyä työhyvinvoinnin asiantuntijana? Työhyvinvoinnin sertifikaatti on napakka koulutus HR-ammattilaiselle tai esimiehelle, joka haluaa kehittää organisaationsa työhyvinvointia suunnitelmallisesti. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Rastor-instituutin kanssa,

Koulutuksen kesto on 6 kk.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä: www.rastorinst.fi

Saatavuus Tilaa
Ohjelma Lataa tästä (PDF)
Hinta 2 850,00 € (+alv 24 %, 684,00 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Kuvaus

Työhyvinvoinnin sertifikaatti on napakka koulutus HR-ammattilaiselle tai esimiehelle, joka haluaa kehittää organisaationsa työhyvinvointia suunnitelmallisesti.

Työhyvinvointiin panostaminen maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti työn tuottavuutena, ylivertaisena asiakaskokemuksena ja liiketoiminnan tuloksina. Koska työhyvinvointi ei ole erillinen projekti vaan olennainen osa päivittäistä työtä, opit koulutuksessa kehittämään pitkäjänteisesti organisaatiosi työhyvinvointia. Koulutus todentaa ammattitaitosi työhyvinvoinnin osaajana olitpa sitten esimies tai HR:n tai työsuojelun ammattilainen.

Suoritat sertifikaatin puolessa vuodessa osallistumalla koulutus- ja seminaaripäiviin sekä tekemällä sinulle sopivaan aikaan verkko-opintoja. Osana valmennusta suoritat myös Työturvallisuuskeskuksen myöntämän Työhyvinvointikortin.

Kysy lisää!

Antti-Pekka Hulkko, palveluliiketoiminnan johtaja
puh. 09 2286 0304
antti-pekka.hulkko(at)chamber.fi

Irmeli Kalliosalmi, tarjoomapäällikkö
puh. 050 401 4130
irmeli.kalliosalmi(at)rastorinst.fi

 

Yhteistyössä

Ohjelma  Lataa ohjelma (PDF)

 

Työhyvinvoinnin sertifikaatti sisältää seuraavat kurssit ja verkko-opinnot:

Työsuhteen ajankohtaispäivät 24.-25.11.2021

Kauppakamarin Työsuhteen ajankohtaispäivät tarjoaa monipuolisen katsauksen työhyvinvointiinkin vaikuttaviin työlainsäädännön uudistuksiin ja ajankohtaisiin aiheisiin. Tänä vuonna perehdytään mm. työaikalain ja vuosilomalain muutoksiin, henkilökohtaisen työsuhteen päättämisperusteisiin ja yhteistoimintalakiin. Lisäksi syvennytään siihen, miten organisaation voimavarat suunnataan muutostilanteissa kohti yhteisiä tavoitteita. 

Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen -kurssi 14.2., 15.2. ja 7.3.2022

Koulutuksessa määrittelet, mitä työhyvinvointi ja hyvinvoiva työyhteisö sinun organisaatiossasi tarkoittavat, ja luot suunnitelman niiden kehittämiseksi.
2 koulutuspäivää ja opiskelua verkossa, kesto 2 kk.

Työhyvinvointikortti-koulutus, huhtikuu 2022

Työhyvinvointikortti-koulutus opastaa ja rohkaisee sekä aloittamaan että kehittämään työyhteisön työhyvinvointia edistäviä prosesseja. Orientoidut aiheeseen ennen koulutuspäivää tekemällä työhyvinvointiarvion. Kurssin sisällöstä vastaa Työturvallisuuskeskus.
Ennakkotehtävä ja 1 koulutuspäivä

Henkilöstöpäivät 2022, touko-kesäkuu 2022

Henkilöstöpäivät 2022 -seminaarissa esitellään ajankohtaisia teemoja ja malleja mm. työhyvinvointiin. Seminaari on Kauppakamarin ja Henry ry:n järjestämä. 

Helsingin seudun kauppakamarin KoulutusOnline-verkkokoulutukset seuraavista teemoista:

  • Työlainsäädäntö
  • Vaikuta työhyvinvointiin
  • Itsensä johtaminen

Yht. n. 8 tuntia + runsaasti vapaaehtoista lisäaineistoa

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

09 2286 0360

asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.
Hinta 2 850,00 € (+alv 24 %, 684,00 €)

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv