Työhyvinvointi kilpailuetuna

Kirsti Kehusmaa

Työhyvinvointi kilpailuetuna

Kirjasta saa oivalluksia, uusia ajatuksia ja näkemyksiä hyvästä työelämästä sekä vaikutusmahdollisuuksista oman ja työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi. Käytännön esimerkit, ohjeet ja toimintamallit näyttävät suuntaa, kuinka työhyvinvointia edistetään organisaation arjessa.

Huom! Kirja on saatavilla ainoastaan e-kirjana ja osana Ammattikirjaston Työsuhde-kokoelmaa.

Jäsenetuhinta 35,00 € (+alv 10 %, 3,50 €)
Hinta 49,00 € (+alv 10 %, 4,90 €)

Kuvaus

Hyvä työelämä ei synny kikkakakkosilla. Liikuntasetelit, tykypäivät ja ilmapiiritutkimukset ovat yksittäisiä temppuja, jolla voidaan joskus sattumalta edistää työhyvinvointia. Hyvän työelämän aikaansaamiseksi on ymmärrettävä sekä työhyvinvoinnin kokonaisuus että kaikki ne tekijät, joista organisaation hyvinvointi syntyy.

Tämä ei ole temppukirja, jota orjallisesti noudattamalla saa takuuvarmasti aikaiseksi hyvinvoivan organisaation. Toisaalta tämä ei ole teoreettista ja paperinmakuista filosofointia ”jostain paremmasta”. Kirjasta saa oivalluksia, uusia ajatuksia ja näkemyksiä hyvästä työelämästä sekä vaikutusmahdollisuuksista oman ja työyhteisön hyvinvoinnin edistämiseksi. Käytännön esimerkit, ohjeet ja toimintamallit näyttävät suuntaa, kuinka työhyvinvointia edistetään organisaation arjessa.

Kirjoittaja Kirsti Kehusmaa on työpsykologiaan erikoistunut tekniikan lisensiaatti. Hän on julkaissut Kauppakamarilla aiemmin kirjat Strategiatyö – organisaation voimanlähde ja Toimitusjohtaja – kulmahuoneen kuningas, ritari ja narri.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Saatavuus Loppuunmyyty painettuna
Kirjoittaja(t) Kirsti Kehusmaa
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522461391
Sidosasu koko A5
Painovuosi 2011
Painos 1.
Sivumäärä 234
Kirjastoluokka 69.1

Kirjoittajat

Kirsti Kehusmaa

TkL, Mti, johtamisen ja esimiestyön lehtori
Metropolia-ammattikorkeakoulu
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv