Työpaikan lait 2019 -kestotilauskirja

Työpaikan lait 2019 -kestotilauskirja

Lain mukaan jokaisella työpaikalla on pidettävä työntekijöiden nähtävänä heidän oikeuksiensa ja turvallisuutensa takaamiseksi annetut säännökset. Kirja sisältää lain mukaan jokaisella työpaikalla nähtävänä pidettävän lainsäädännön ajantasaisena ja aihealueittain ryhmiteltynä.

Muistathan, että saat palvelun myös verkkopalveluna tai kertatilauskirjana.

Tilaa tästä vuoden 2020 kirja kestotilauksena!

Jäsenetuhinta 34,00 € (+alv 10 %, 3,40 €)
Hinta 46,00 € (+alv 10 %, 4,60 €)

Kuvaus

Työnantaja – täytä velvollisuutesi helposti!

Nähtävänäpitovelvoitteen täyttämisen lisäksi kirja toimii myös kätevänä hakuteoksena kaikille työsuhdeasioiden parissa toimiville. Säädökset on ryhmitelty teoksessa aihealueiden mukaisesti, ja tarvittavat säädökset löytyvät kätevästi.

Työpaikan lait 2019 -teoksessa on mm. seuraavat muutokset:

  • Työsopimuslakiin on lisätty uusi 11:4 §, joka koskee ICT-oleskeluluvan (intra-corporate transfer) ja liikkuvan ICT -oleskeluluvan saaneiden työntekijöiden työsuhteen ehtojen määräytymistä.
  • Työsopimuslain 13:6 §:ään on lisätty oppisopimusta koskeva muutos.
  • Työehtosopimuslaissa tarkoitettujen hyvityssakkojen enimmäismääriä on muutettu.
  • Turvallisuusselvityslakia on muutettu siten, että henkilön luotettavuuden ja painostuksesta vapaan ja riippumattoman tehtävien hoidon varmistamiseksi voidaan selvittää hänen ulkomaansidonnaisuuksiaan aiempaa laajemmin.
  • Laki vähittäiskaupan sekä parturi- ja kampaamoliikkeen aukioloajoista on kumottu.
  • Lisätty uusi asetus työntekijöiden suojelemiseksi biologisista tekijöistä aiheutuvilta vaaroilta.
  • Työtapaturma- ja ammattitautilakiin on tullut useita muutoksia. Muutoksia on tullut mm.  pakollisen vakuutuksen vuosityöansion laskentaan ja vuosittain indeksitarkistettavien etuuksien luetteloon. Lisäksi työkyvyttömyyseläkkeiksi katsotaan myös määräaikainen työkyvyttömyyseläke eli kuntoutustuki ja osatyökyvyttömyyseläke.
  • Muutoksia on tullut myös mm. työttömyysturvalakiin ja tietoyhteiskuntakaareen sekä ulosottolakiin ja työsuojelun valvonnasta ja työpaikan työsuojeluyhteistoiminnasta annettuun lakiin.

Tilaa uusi kirja, niin pysyt ajan tasalla! Kätevä reikäkiinnitys pitää huolen, että saat kirjan ripustettua vaikkapa työpaikkasi ilmoitustaululle. Tilaa jo tänään, niin saat kirjan ensimmäisten joukossa heti sen ilmestyttyä.

Saatavuus Saatavilla
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522464828
Painovuosi 2018
Sivumäärä 441
Kirjastoluokka 33.44
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv