Työsuhde tutuksi - esimiehen selviytymisopas, 2., uudistettu painos

Jokaisen esimiehen ja työsuhdeasioista tietoa tarvitsevan ajantasainen ja käytännöllinen tietopaketti - suositun kirjan uudistetussa painoksessa huomioitu kaikki lainmuutokset.

Kirjan kirjoittajalla, lakimies Kirsi Parnilalla on yli 15 vuoden kokemus yritysten avustamisesta työoikeudellisissa ongelmissa. Hän on arvostettu kouluttaja ja kirjoittanut useita suosittuja kirjoja.

Ammattikirjasto työsuhde  Saatavilla myös Ammattikirjastosta

Kirjoittaja(t):Kirsi Parnila
Painovuosi:2017
Painos:2., uudistettu
Kirjastoluokka :33.44

Esa Saarinen -koulutus

Yritysvastuu – Johtamisen uusi normaali

Jokaisen esimiehen ja työsuhdetietoutta tarvitsevan ajantasainen ja konkreettinen tietopaketti työlainsäädännön keskeisimmistä asioista.

Kirjassa käydään läpi työsopimuksen tekemiseen ja ehtojen muuttamiseen liittyvät asiat, poissaoloihin liittyvät osapuolten oikeudet ja velvollisuudet sekä työsuhteen ongelmatilanteet ja niihin puuttuminen sekä työsuhteen päättäminen. Oppaan loppuun on koottu myös esimiehen yleisimmin tarvitsemia asiakirjamalleja.

Pääpaino on tilanteissa, jotka useimmiten aiheuttavat käytännössä ongelmia.

Muutoksia edelliseen painokseen:

• Työsopimuslaki muuttuu 1.1.2017. Määräaikaista työsopimusta ja koeaikaa koskeviin määräyksiin muutoksia.
  • Vuosiloman ansaintaa on rajoitettu.
  • Uutena loman siirtäminen sairauden vuoksi ja omavastuupäivien laskeminen.
  • Vuorotteluvapaalakia on muutettu.
  • Vuosilomakustannusten korvaaminen työnantajalle ja hyvitys perhevapaan ajalta maksetusta palkasta.
  • Työnanatajan takaisinottovelvollisuus lyhenee, mutta työnantajalle tulee lisävelvoitteita irtisanottua kohtaan.

Aihealueen tarkenteet Esimiestyö, HR, Työsuhdeasiat
Kirjoittajat Kirsi Parnila