Office Tähtipelaaja -verkkokurssi

Office Tähtipelaaja -verkkokurssi

Office Tähtipelaaja sopii kaikille, jotka tarvitsevat työssään Office-ohjelmia ja haluavat oppia käyttämään niitä tehokkaasti. Ajasta ja paikasta riippumatta.

Jäsenetuhinta 149,00 € (+alv 24 %, 35,76 €)
Hinta 190,00 € (+alv 24 %, 45,60 €)

Kuvaus

Tähtipelaaja:
Office Tähtipelaaja motivoi toimisto-ohjelmien käyttötehon nostamiseen ja toimii ohjelmien päivittäisen käytön tukena. Kurssille voi palata aina tarpeen ilmetessä – käyttäjä löytää ratkaisusta vaivattomasti ohjevideot ja voi milloin tahansa katsoa niitä.

Ratkaisussa on seuraavat moduulit:
1. Tietokoneen peruskäytön tehostaminen (Windows ja tiedon hallinta)
2. Outlook – Tietotulvan, tehtävien ja ajanhallinta
3. Word – tekstinkäsittely
4. PowerPoint – esitysgrafiikka
5. Excel – taulukkolaskenta

Tähtipelaajan tavoitteena on ohjelmien käyttöosaamisen lisäksi tehostaa käytännön taitoja. Esim. Outlook-osiossa kiinnitetään erityisesti huomiota tietotulvan hallintaan ja ohjelman eri osioiden saumattomaan käyttöön informaation hallinnassa. Tähtipelaajassa on 132 videota ja useita minipelejä, jotka tekevät oppimisesta mielekästä ja mukavaa. Tavoitteena on kerätä tähtikokoelmaa ja tulla taitavaksi Office Tähtipelaajaksi. Miksipä ette laittaisi kollegoiden kesken pystyyn leikkimielistä kisaa ”Kuka meistä on todellinen tähtipelaaja?”

Office Tähtipelaaja sopii kaikille, jotka tarvitsevat työssään Office-ohjelmia ja haluavat oppia käyttämään niitä tehokkaasti.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv