Vihreä aalto

Vihreä liiketoiminta on päivänpolttava teema, ja moni yritys ja organisaatio miettii, miten sitä voisi parhaiten soveltaa omaan toimintaan. Vihreä aalto -kirja kertoo, miksi vihreä bisnes ei ole vain ituhippien, puunhalaajien ja pitkätukkien hehkutusta vaan strategista toimintaa, joka merkittävästi kohentaa yrityksen kannattavuutta ja tehostaa liiketoimintaa

Kirjoittaja(t):Tommi Lampikoski, Johanna Sippo
Kustantaja:Kauppakamari
ISBN:9789522462312
Julkaistu:Kyllä
Painovuosi:2013
Painos:1.
Sivut:229
Saatavuus:Saatavilla
Kirjan perustiedot:A5, sidottu
10,00 € (+alv 10 %, 1,00 €)

Tilaa uutiskirje

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Vihreä liiketoiminta on päivänpolttava teema, ja moni yritys ja organisaatio miettii, miten sitä voisi parhaiten soveltaa omaan toimintaan.

Vihreä aalto -kirja kertoo, miksi vihreä bisnes ei ole vain ituhippien, puunhalaajien ja pitkätukkien hehkutusta vaan strategista toimintaa, joka merkittävästi kohentaa yrityksen kannattavuutta ja tehostaa liiketoimintaa.

Vihreää liiketoimintaa harjoittava yritys hyödyntää resursseja tehokkaammin ja järkevämmin, houkuttelee huippuosaajat palkkalistoilleen, kirii kilpailijoiden edelle sekä innostaa ja sitouttaa yrityksen henkilökuntaa, asiakkaita ja sidosryhmiä. Vihreä yritys toteuttaa kaiken tämän samalla, kun se osaltaan ratkaisee sosiaalisia sekä ympäristökysymyksiä, kuten ilmastonmuutosta ja kehitysmaiden vesikriisejä. Kuulostaako mahdottomalta?

Vihreä aalto pohjautuu yli 50 huippujohtajan haastatteluun Suomessa ja Kalifornian Piilaaksossa. Haastatellut edustavat vihreän aallon harjalla ratsastavia yrityksiä, yrittäjiä, megabrändejä, vaikuttajia ja verkostoja. Teos sisältää kymmeniä tosielämän business-caseja ja paljastaa vihreän liiketoiminnan kulmakivet legendaarisissa yrityksissä ja organisaatioissa, kuten Nike, IBM, General Electric, Patagonia, Unilever, Interface ja Product (Red) -verkosto. Lue miten nämä uranuurtajat ovat valinneet uuden, vihreän strategian, parantaneet kannattavuuttaan ja tehneet merkittäviä ympäristötekoja.

Teos kertoo elävästi, luovasti ja hauskasti, miksi vihreään liiketoimintaan siirtyminen on strateginen mahdollisuus sinunkin työpaikallasi, ja antaa käytännön ohjeita vihreän strategian luomiseksi ja toteuttamiseksi.

 

Lukijoiden suosituksia:

"Koskaan aiemmin ei kestävää liiketoimintaa ole kuvattu näin laajasti, monipuolisesti, hauskasti ja konkreettisesti uutta luoden. Parhaimmillaan hyvä taloudellinen tulos, kestävä kehitys ja ihmisten hyvinvointi muodostavat tulevaisuudessa toimivan yhdistelmän. Oletpa yritysjohtaja, yrittäjä tai muu vaikuttaja, löydät tästä kirjasta uusia ajatuksia liiketoimintaasi."
Helena Åhman, hallituksen puheenjohtaja, Hunting Minds Oy

"Kirja on ajankohtainen kuvaus ekologisesti kestävämmän liiketoiminnan johtamisesta... Ehdottomasti lukemisen arvoinen!"
- Mika Westerlund, Assistant Professor, Carleton University

"Lampikoski ja Sippo ovat kirjoittaneet ajatuksia herättävän, käytännöllisen ja innostavan kirjan edistyksellisille yritysjohtajille, jotka näkevät Vihreän aallon saapumisen, ja haluavat hyötyä siitä innovatiivisella ja eettisesti kestävällä tavalla. Lue tämä erinomainen teos ja ratsasta mukana vihreän aallon harjalla!"
 - Timo Lampikoski, yrittäjä

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Asiantuntijat

Lisätiedot

Lisätiedot

Aihealueet Johtaminen ja esimiestyö
Aihealueen tarkenteet Johtaminen, Ympäristö ja asuminen
ISBN 9789522462312
Kustantaja Kauppakamari
Kirjoittajat Tommi Lampikoski, Johanna Sippo
Tuotteen tiedot A5, sidottu
Kirja ilmestynyt Kyllä
Painovuosi 2013
Painos 1.
Sivumäärä 229
Saatavuus Saatavilla

Liittyvät tuotteet

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv