Helsingin seudun kauppakamari ja Helsinki Sales Academy yhteistyöhön

Helsingin seudun kauppakamari on valinnut Helsinki Sales Academyn uudeksi yhteistyökumppanikseen. Voimat yhdistetään kauppakamarin myynnin johdolle suunnatun klubin vetämisessä. Jatkossa verkosto kantaa nimeä Sales Leaders Club.

- Meistä on hienoa startata yhteistyö Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. Olemme ylpeitä kumppanuudesta, sillä pääsemme yhdistämään meidän kummankin vahvuudet, kertoo Helsinki Sales Academyn omistaja Olli Syvänen.

- Helsinki Sales Academyn vahva substanssiosaaminen myynnistä ja sen johtamisesta tulee varmasti tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin ajankohtaisempia teemoja ja tuoreita ajatuksia myynnin kehitykseen. Virallisesti yhteistyö starttaa alkuvuodesta, kertoo Helsingin seudun kauppakamarin palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko.

Klubi tulee jatkossakin tarjoamaan inspiraatiota, vertaistukea ja uuden oppimista jäsenilleen. Akatemia ja kauppakamari ovat yhdistäneet voimansa luodakseen yhdessä yhä vahvemman klubin myynnin johdolle. Klubi ei ole tarkoitettu vain myyntijohdolle, vaan kaikille, joilla myynnin johtaminen on osa roolia. Mukaan ovat siis tervetulleita esimerkiksi toimitusjohtajat ja liiketoimintajohtajat.

- Yhteistyötä ja klubia suunniteltiin koko syksy ja olemme saaneet kasaan hyvän kokonaisuuden, joka tarjoaa jäsenille yhä enemmän. Konsepti muuttuu monipuolisemmaksi, sillä Akatemian myötä tarjonta kasvaa kahdella suositulla tapahtumalla. Jatkossa Sales Leaders Clubin jäsenet voivat osallistua veloituksetta Akatemian järjestämiin Sales Morning ja Sales Enablement -tapahtumiin. Lisäksi Akatemia tuo osaamistaan klubitapaamisten sisältöihin, jatkaa Hulkko.

- Helsinki Sales Academy toimii monipuolisesti B2B-myynnin parissa oman tarjontansa sekä erilaisten yhteistyösopimusten kautta. Tämän vuoksi koen, että tuomme lisäarvoa klubin vetämiseen yhdessä kauppakamarin kanssa. Uskomme kauppakamarin kanssa, että yhteistyö tuo mielenkiintoisia aikoja klubilaisille, summaa Syvänen.

Tutustu Sales Leader Clubiin täältä.

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv