Tulossa

Yrityksen analysointi ja tilinpäätös, 2., uud. painos

Yleiskuva yrityksen tilinpäätösinformaation tulkinnasta, analysoinnista ja hyödyntämisestä päätöksenteon tukena. Kirjan käsikirjanomainen esitystapa tarjoaa lukijalle käytännön toimintamalleja sekä tulkintaohjeita pelkän tunnuslukujen luettelemisen sijaan. Teoksessa esitetään yrityksen analysoimisen työkalut sekä niiden soveltaminen yrityksen taloudellisen suorituksen ja aseman analysoimiseksi.

Ammattikirjasto talous  Saatavilla myös Ammattikirjastossa

Kirjoittaja(t):Harri Seppänen
Kustantaja:Kauppakamari
ISBN:9789522464606
Julkaistu:Ei
Painovuosi:2017
Painos:2. kokonaan uudistettu
Sivut:n. 180
Kirjastoluokka :69.2
Saatavuus:10/2017
87,00 € (+alv 10 %, 8,70 €)
Jäsenetuhinta:
65,00 € (+alv 10 %, 6,50 €)

Esa Saarinen -koulutus

Yritysvastuu – Johtamisen uusi normaali

Kuvaus

Yksityiskohdat

Yrityksen analysointi ja tilinpäätös -kirja antaa yleiskuvan yrityksen tilinpäätösinformaation tulkinnasta, analysoinnista ja hyödyntämisestä päätöksenteon tukena. Kirjan käsikirjanomainen esitystapa tarjoaa lukijalle käytännön toimintamalleja sekä tulkintaohjeita pelkän tunnuslukujen luettelemisen sijaan. Kirjassa esitetään yrityksen analysoimisen työkalut sekä niiden soveltaminen yrityksen taloudellisen suorituksen ja aseman analysoimiseksi.

Yrityksen strategian, operatiivisten toimintojen, investointi- ja rahoitustoimintojen onnistumista sekä niiden taloudellisia vaikutuksia mitataan tilinpäätösinformaatiolla. Strategian ja toimintojen taloudelliset vaikutukset heijastuvat suoraan yrityksen kilpailukykyyn ja elinkelpoisuuteen sekä yrityksen sidosryhmien taloudelliseen asemaan. Usein myös erilaisissa sopimuksissa hyödynnetään tilinpäätösinformaatiota.

Tämän vuoksi tilinpäätösinformaation ymmärtäminen on keskeistä niin yrityksen sisällä kuin sen ulkopuolisissa sidosryhmissäkin. Tilinpäätösinformaation ymmärtäminen ja sen hyödyntämisen osaaminen päätöksenteon tukena antaa päätöksentekijöille mahdollisuuden toimia tehokkaammin oikeiden päätösten tekemiseksi.

Kirja sopii erinomaisesti johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joilla ei ole talous- tai rahoitusalan koulutustaustaa, mutta myös rahoitusalan asiantuntijoille.

Teoksen kirjoittaja KTT Harri Seppänen työskentelee laskentatoimen yliassistenttina Aalto-yliopistossa ja on suosittu johdon ja asiantuntijoiden kouluttaja.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Asiantuntijat

Lisätiedot

Lisätiedot

Aihealueet Talous ja verotus
Aihealueen tarkenteet Johtaminen, Kirjanpito ja tilinpäätös
ISBN 9789522464606
Kustantaja Kauppakamari
Kirjoittajat Harri Seppänen
Painovuosi 2017
Painos 2. kokonaan uudistettu
Sivumäärä n. 180
Kirjastoluokka 69.2
Saatavuus 10/2017

Liittyvät tuotteet