KauppakamariTieto: Palkka & Työ

KauppakamariTieto: Palkka & Työ

Palkka & Työ -paketti sisältää Palkanlaskenta-, Työsuhdeasiat-, Työsuhteen malliasiakirjat- ja Työpaikan lait -teokset.

Työsuhdeasiatkeskeinen tieto työsuhdeasioista, jotka palkanlaskijan, esimiehen tai muun henkilöstöasioita työkseen hoitavan tulee työssään tietää. Aiheena mm. työsopimuksen tekeminen ja muuttaminen, perhevapaat, vuosilomat ja muut tilapäiset poissaolot sekä työsuhteen päättämismenettely.

Palkanlaskentasisältää kokonaisuudet mm. palkanmaksusta, ennakonpidätyksestä, ulkomaantyöstä, ylityökorvauksista ja sairauspoissaoloista.

Työsuhteen malliasiakirjatsisältää mm. työaikaa, vuosilomaa ja vapaita koskevat asiakirjat; työsopimuksen solmimista ja päättämistä sekä lomauttamista koskevat asiakirjat sekä kehityskeskustelupohjan, palkkatodistuksen ja tasa-arvosuunnitelman. Mukana on myös asiakirjojen laatimista ja täyttämistä koskevat ohjeet. Aineistot on sekä suomeksi että englanniksi.

Työpaikan lait: sisältää lain mukaan jokaisella työpaikalla nähtävänä pidettävän lainsäädännön ajantasaisena ja aihealueittain ryhmiteltynä.

Teoksia päivittävät Helsingin seudun kauppakamarin lakimiehet Kirsi ParnilaKati Mattinen ja Reetta Riihimäki.

Kokeile maksutta »

Tutustu KauppakamariTiedon esittelyvideoon »

Jäsenetuhinta 390,00 € (+alv 10 %, 39,00 €)
Hinta 520,00 € (+alv 10 %, 52,00 €)

Kuvaus

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten sekä yritysjohdon ja yrittäjien sähköinen tietopankki. Teoksiin on koottu työssä tarvittava tieto 13 eri aihealueelta. Kauppakamarin asiantuntijat päivittävät teoksia säännöllisesti, joten tieto on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa. Lisäksi saat sähköpostiisi ilmoituksen muuttuneista tiedoista 2-4 kertaa vuodessa. Teoksia voi käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Näet KauppakamariTiedossa myös asiantuntijoidemme kirjoittamat ajankohtaiset artikkelit ja Vastauspankkiin viedyt neuvonnassa usein esiin tulleet kysymykset.  

Voit hankkia käyttöösi KauppakamariTiedon kokonaisuuksia tai tarvitsemasi teokset. Vuosilisenssin hinta määräytyy teosten ja käyttäjien lukumäärän mukaan. Tuotteiden hinnat ovat 12 kuukauden jakson hintoja. Tilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia kestotilauksia, jotka laskutetaan kerran vuodessa. Pyydä tarjous: myynti@helsinki.chamber.fi.

Tutustu käyttöohjeisiin

Siirry KauppakamariTietoon

Lisätiedot:

kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv