Kauppakamarin Johtajaklubi

Tietoa, ammatillista vertaistukea ja inspiraatiota johtajan ja esihenkilön arkeen

Kauppakamarin Johtajaklubi – sillä on väliä kenet tunnet ja kuka tuntee sinut

Johtajaklubi on verkosto, jossa saat ja jaat tietoa, uusia näkökulmia ja inspiraatiota niin organisaatioiden kuin johtamistaitojen kehittämiseen.

Klubitapaamisissa kuulet tunnettuja asiantuntijoita johtamisen käytännöistä, trendeistä ja tulevaisuudesta johtajan työhyvinvointia unohtamatta. Teemoina vaihtelevat myös mm. HR ja henkilöjohtaminen, talousjohtaminen ja myynti ja myynnin johtaminen. Katso tuleva ohjelma alempaa tältä sivulta!

Antoisinta klubilaisuudessa on kuitenkin sen tarjoama ainutlaatuinen luottamusverkosto - yli 100 jäsenemme joukossa on laajasti ammattitaitoa ja osaamista eri toimialoilta ja johtajuuden tasoilta. Voit saada sparrausta pitkän kokemuksen omaavalta toimitusjohtajalta ja toisaalta mentoroida aloittavaa kollegaasi.

Kollegoiden rento ja innostava seura auttavat jaksamaan vaativassa ja usein yksinäisessä toimitusjohtajan, johtajan tai päällikön työssäsi!

Klubivuoteen kuuluu mm. 10 klubitapaamista (etä ja Helsinki), yritysesittelyjä sekä vuosittainen Kick-Off -tilaisuus – valitse mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan omasi tai osallistu vaikka kaikkiin!

Voit liittyä mukaan milloin vain – vaikka heti >>

Kauppakamarin Johtajaklubi | Verkoston vipuvoimaa

ke 7.9.2022 klo 10 - 11 | Teams

Tervetuloa maksuttomaan Klubi-infoon!


Suositussa infotilaisuudessa kuulet, mikä Johtajaklubi on ja miksi Sinunkin kannattaa liittyä yli 100 kollegasi seuraan.

Infon lopuksi keskustelemme aiheesta: Innosta kaikki mukaan strategiatyöhön! Henkilöstökokemusten merkitys strategian toteuttamisessa.

Vetäjänä klubitoiminnan aurinkoinnen tuottaja Ulla Rossi, fasilitaattorina toimii viestinnän asiantuntija Leena Jaakkola. Kuulet myös klubilaisen puheenvuoron.

Ilmoittaudu mukaan >>

Johtajaklubin syksy 2022

Kalle Lappalainen - Työyhteisön aikaansaamisen ja yhteenkuuluvuuden johtaminen

to18.8. klo 9-11 | Etä ja Helsinki

Syyskauden ensimmäisessä tapaamisessa keskustelemme työyhteisön aikaansaamisen ja yhteenkuuluvuuden johtamisesta.

Samassa yhteisössä tekee rinnakkain töitä kokeneita vakituisia, vaihtuvia tuntitekijöitä, kumppaneita ja verkostoa aina asiakkaisiin saakka. Mikä lopulta on työyhteisö? Mikä on sitä yhteenliimaava voima ja miten sitä voimaa voi johtaa? Johtajuuden kaipuu on suurta mutta kaikki haluavat olla itseohjautuvia ja yksilöllisiä. Voiko johtajuus todella olla jaettua ja siirtyä ketterästi osaajalta toiselle eri tilanteissa? Miten se tehdään käytännössä? Voiko tällä kaikella saada liiketoiminnan tuloksiakin aikaan? Tule sparrailemaan työelämän suuresta muutoksesta käytännönläheisellä otteella.  

Tilaisuuden asiantuntijana toimii toimitusjohtaja Kalle Lappalainen, Kulmia Group Oy. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus asiakasorganisaatioiden johtoryhmien, esihenkilötyön ja koko organisaation johtajuuden kehittämisestä konsulttina ja valmentajana.

Johtajaklubi meets Nuorkauppakamarit

ma 5.9.2022 klo 16.30 - 18.30 | Helsinki

Tapaamme kauppakamarin tiloissa huomisen johtajia. Johtajaklubi ja Nuorkauppakamarit järjestävät yhdessä after work -tapahtuman.

Luvassa on verkostoitumista ja mielenkiintoisia keskusteluja eri johtajasukupolvien välillä sekä ruoka- ja juomatarjoilua.

Tule lataamaan mukavasta tapahtumasta innostusta ja ideoita syksyysi!

Tilaisuudessa on rajallinen paikkamäärä - varmista oma paikkasi ja liity Johtajaklubiin jo nyt!

Juhana Torkki - Miten puhua vaikuttavasti - johtajan esiintymistaito

to 22.9. klo 14-16 | Etä ja Helsinki

Syyskuun klubitapaamisessa keskitytään etenkin ihmisläheiseen ja tunnelähtöiseen puheeseen: miten puhua niin, että kuulijoihin jää kestävä muistijälki? Niin että kuulijat todella motivoituvat muutokseen?

Puhetaito on yksi johtajan tärkeimpiä työkaluja. Miten ottaa tuo työkalu parhaaseen käyttöön? Luennolta saa käytännönläheisiä vinkkejä omien esitysten parantamiseen.

Asiantuntija Juhana Torkki on kirjailija, kouluttaja ja puhetaidon asiantuntija, joka opettaa yksilöitä ja organisaatioita viestimään vaikuttavammin ja vakuuttavammin. Hänet tunnetaan etenkin puhetaitoa käsittelevistä kirjoistaan (Puhevalta, Tarinan valta) sekä antiikin suomennoksistaan (Seneca, Plutarkhos, Dion). 

Leena Saarinen, Katri Sipilä, Sirpa Manner - Hallitus johdon sparraajana

ke 12.10. klo 14-16 | Etä Ja Helsinki

Ammattimainen hallitus on johdon paras sparraaja. Se tuo yhteisen maaliin, yrityksen menestyksen  tavoitteluun, tietonsa, taitonsa ja verkostonsa.

Tervetuloa kuulemaan hyvistä käytännöistä ja keskustelemaan siitä, miten johto voi ottaa kaiken irti yrityksen hallituksesta ja miten yritys menestyy johdon ja hallituksen yhteistyöllä.

Asiantuntijoina:

Hallituksen puheenjohtaja, Leena Saarinen, Hallituspartnerit Helsinki Board Professionals ry.

VT, Business Coach Katri Sipilä, Hallituspartnerit Helsinki Board Professionals ry.

After Club -asiantuntijana Sirpa Manner, Hallituspartnerit Helsinki Board Professionals Finland ry välitystyöryhmän vetäjä.

Perttu Pölönen - Miten löytää motivaatio aloittaa uudestaan?

ti 1.11. klo 14-16 | Etä ja Helsinki

Marraskuun valaisee Johtajaklubissa keynote puhuja Perttu Pölönen, futuristi, keksijä, kirjailija. 

Hän johdattelee puheenvuorossaan pohtimaan aloittelijan mieltä – sitä, miten katsoa ympärille kuin näkisi asiat ensimmäistä kertaa. Miksi aloittelijoilla on usein etulyöntiasema?

Suuret johtajat ovat joskus olleet poikkeuksellisen hyviä alaisia ja suuret opettajat ovat joskus olleet loistavia oppilaita. Me kaikki olemme joskus olleet aloittelijoita, mutta olemmeko me unohtaneet sen?

Perttu on moneen kertaan julkisesti palkittu. Hänet on nimetty mm. vuoden 2014 Slush-tapahtumassa vuoden luovimmaksi suomalaiseksi. MIT Tech Review on valinnut Pölösen 35 lupaavimman eurooppalaisen alle 35-vuotiaan innovaattorin joukkoon ja Suomen Mensa antoi Pölöselle Mensa-palkinnon vuonna 2021.

Yritysvierailu: Marimekkotalo – Tiina Alahuhta-Kasko

ma 28.11. klo 14.30-16.00 | Marimekkotalo, Helsinki

Marraskuun lopussa Johtajaklubi on kutsuttu vierailulle suomalaisen designin huipputaloon Marimekolle! 

Vierailun emäntänä toimii Marimekon toimitusjohtaja, Tiina Alahuhta-Kasko

Kuulemme mm. Marimekon kansainvälistymisestä ja keskustelemme Marimekon arvoista, joista yksi on ”Rohkeutta epäonnistumisen uhallakin”.  Rohkeutta ja uskallusta on varmasti ollut Alahuhta-Kaskon oman Marimekko-uran alussa, kun hän nuorena naisena sai ikonisen Marimekon johdettavakseen.

Klubilaisilta kuultua

Olen jokaisen tapaamisen jälkeen vienyt jotain uutta yritykseni arkeen.

Kollegoista saa voimaa ja on hyödyllistä kuulla erilaisia toimintatapoja.

Kauppakamarin johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille. Fasilitoiduissa klubitapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä yli toimialarajojen. Tapaamisissa kuullaan myös tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja.

Tervetuloa keskustelemaan vastuullisen työn tuomista haasteista ja päivän teemoista rennossa seurassa!

P.S. Näitkö jo, mitä Johtajaklubissa tapahtuu? Tästä klubisivulle »

1.890,00 €(+alv 24 %, 453,60 €)
2.290,00 €(+alv 24 %, 549,60 €)

Muut etuhintaan oikeuttavat tahot

Hinta
/

Tuntuvia etuja – tätä kaikkea Johtajaklubin jäsenyys sisältää

Miksi liittyä Johtajaklubiin?

Päättäjät ja johtajat ovat useissa organisaatioissa aika yksin. Kenen kanssa sinä puhut asioista niiden oikeilla nimillä? Kuka sparraa sinua? Johtajaklubissa saat ratkaisuja, käytännön ideoita ja vertaistukea!

Todellinen luottamusverkosto®

Tarjoamme johtajaklubilaisille verkoston samanhenkisten kollegoiden kesken. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda uusia arvokkaita kontakteja valtakunnallisesti.

10 innostavaa klubitapaamista – etänä tai livenä!

Klubijäsenyyteen kuuluu 10 fasilitoitua tapaamista vuodessa. Yksi tapaaminen kestää kaksi tuntia. Aiheina ovat esimerkiksi talouden, myynnin, HR:n ja esimiestyön ajankohtaiset ilmiöt ja tulevat trendit – strategia, yrityskulttuuri, johtoryhmätyöskentely. Aiheisiin voit myös itse vaikuttaa! Osallistu etänä tai tule paikan päälle Helsinkiin. Lähitapaamiseen kuuluu tarjoilu.

Yritysvierailuja, vapaavalintainen koulutuspäivä ja Ammattikirjasto käytössäsi

Benchmarkkaa – jäsenyyteen kuuluu neljä yritysvierailua kiinnostaviin yrityksiin! Lisäetuna saat käyttöösi Ammattikirjaston johtamisen kokoelman. Klubijäsenyyteen kuuluu myös vapaavalintainen yhden päivän koulutus kauppakamarin laajasta valikoimasta.

10 fasilitoitua tapaamista vuodessa
Tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja mm. taloudesta, myynnin kehittämisestä, HR:sta ja johtajuudesta

Vuosittainen klubilaisten huipputapahtuma

Neljä yritysvierailua vuodessa
Vaihtuvat kohteet

Klubilaisten oma verkkoalusta
Käytössä materiaalienhallintaan ja keskusteluun

Vapaavalintainen Helsingin seudun kauppakamarin koulutuspäivä
Lähes kaikkiin voi osallistua myös etänä (arvo noin 500 €)

Ammattikirjasto
Sähköinen Ammattikirjaston johtamisen kokoelma käytössäsi 24/7 (arvo 295 €)

Työpaikkaturva
Jos työsuhteesi päättyy, saat seuraavan laskutuskauden veloituksetta ja voit löytää uuden työpaikan klubiverkoston avulla

Meiltä saat lisätietoa Johtajaklubista

Ulla Rossi

Tuottaja
p. 040 521 7620
ulla.rossi@chamber.fi

Hannu Kärki

Myyntipäällikkö
p. 0400 441 974
hannu.karki@chamber.fi

Kimmo Sallinen

Myyntipäällikkö
p. 09 2286 0310
kimmo.sallinen@chamber.fi