Kauppakamarin Johtajaklubi

Tietoa, vertaistukea ja inspiraatiota esimiehen arkeen

Kauppakamarin Johtajaklubi

Kauppakamarin Johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden toimitusjohtajille, yleisjohdolle, päälliköille ja esimiehille.

Johtajaklubista saat sparrausta ja mentorointia toisilta samassa asemassa työskenteleviltä ammattilaisilta. Yli 100 jäsenemme joukossa on laajasti ammattitaitoa ja osaamista eri toimialoilta ja johtajuuden tasoilta. Voit saada sparrausta pitkän kokemuksen toimitusjohtajilta ja toisaalta uusia ideoita ja näkökulmia startup -yrittäjiltä.

10 fasilitoidun klubitapaamisen ja neljän yritysvierailun aikana päivität tietämystäsi ja opit uutta tunnetuilta asiantuntijoilta. Aiheina ovat talous, HR, myynti ja johtajuus laajasti eri näkökulmista. Valitse itsellesi sopivat klubitapaamiset tai osallistu vaikka kaikkiin!

Johtajaklubilaisten omilla verkkosivuilla verkostoituminen ja keskustelu muiden klubilaisten kanssa on helppoa. Siellä voit myös hallinnoida omia tietojasi, tutustua klubitapaamisten materiaaleihin ja ilmoittautua Johtajaklubin tilaisuuksiin.

Voit liittyä mukaan milloin vain – vaikka heti!

Kauppakamarin Johtajaklubi | Verkoston vipuvoimaa

Kauppakamarin johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille. Fasilitoiduissa klubitapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä yli toimialarajojen. Tapaamisissa kuullaan myös tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja.
Tervetuloa keskustelemaan vastuullisen työn tuomista haasteista ja päivän teemoista rennossa seurassa!

1.890,00 €(+alv 24 %, 453,60 €)
2.290,00 €(+alv 24 %, 549,60 €)

Muut etuhintaan oikeuttavat tahot

Hinta
/

Klubilaisilta kuultua

Olen jokaisen tapaamisen jälkeen vienyt jotain uutta yritykseni arkeen.

Kollegoista saa voimaa ja on hyödyllistä kuulla erilaisia toimintatapoja.

ke 13.10. klo 14.30-16

Suosittu Klubi-info jälleen lokakuussa

Tervetuloa etänä järjestettävään maksuttomaan Klubi-infoon kokemaan vertaisverkoston idea ja voima!

Infotilaisuudessa pääset tutustumaan klubitoimintaan ja kuulet, miksi Sinunkin kannattaa liittyä kauppakamarin Johtajaklubiin.

Vetäjänä klubitoiminnan tuottaja Ulla Rossi, fasilitaattorina Leena Jaakkola. Mukana myös nykyisiä klubijäseniä.

Ilmoittaudu mukaan >>

Johtajaklubin ohjelmaa 2021

Pia Hautamäki – Menestyvissä yrityksissä kaikki myyvät!

ti 21.9. klo 13–15

KTT Pia Hautamäki toimii Tampereen korkeakouluyhteisössä TAMKissa myynnin johtamisen yliopettajana.

Pia johtaa kansainväliseen myyntiin ja myynnin johtamiseen
valmentavaa #myyntimaisteri'en tutkintokoulutusta ja tekoälyä ja myyntiä tutkivaa ROBINS-hanketta. Pia on intohimoinen myyntiosaamisen edistäjä niin
kansallisesti kuin kansainvälisesti ja edistää ilolla missiota
#suomikasvuunmyynnillä

Johtajaklubin jäsenille

Syksyn ensimmäinen yritysvierailu: Futurice Oy

to 7.10. etänä (aika ilmoitetaan myöhemmin)

"Kulttuurimme on ollut alusta asti yrityksemme kulmakivi. Se teki meistä sellaisia ​​kuin olemme ja se määrittää, mitä meistä tulee. Uskomme siihen, ei siksi, että se olisi trendikästä, vaan koska se antaa meille voimaa. Se tekee meistä menestyviä ja pitää meidät ihmisinä."

Futurice Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvaneita tietotekniikkayrityksiä ja toimii jo useassa maassa. Se on keskittynyt muille yrityksille tehtäviin ohjelmistopalveluihin ja palveluiden ylläpitoon.

Johtajaklubin jäsenille 

Jarno Limnéll – Kyberturvallisuus on johtamiskysymys!

ti 19.10.2021 klo 9–11

Kyberpandemiasta seuraava harmaa sarvikuono! Harmaa sarvikuono tarkoittaa turvallisuusuhka, joka tiedetään ja tunnistetaan, mutta jota ei oteta riittävän vakavasti.

Tietomurroista ja vuodoista yli 90 prosenttia saa alkunsa kalasteluviesteistä – huijausten kohteena on lähes poikkeuksetta ihminen. Todelliset kybertaistelut käydään lopulta ihmisten mielissä, heidän arvoistaan ja asenteistaan.

Jarno Limnéll on maamme ykkösasiantuntija kyberturvallisuusasioissa. Hän toimii Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professorina.

Johtajaklubin jäsenille

Elina Koskela - Johtajan urajohtaminen – mitä se on ja miten sitä kannattaisi tehdä

to 18.11. klo 14–16

Johtajan oman uran johtaminen saattaa joskus unohtua. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan tärkeästä teemasta MPS:n toimitusjohtajan Elina Koskelan kanssa.

Elina Koskela on johtajuusvaikuttaja - hän edistää huomisen johtajuutta työskennellen suorahakukonsulttina, johtoryhmien kehittäjänä sekä executive coachina. Elina on erikoistunut johtajauriin, johtajien persoonallisuuksiin sekä uuden ajan johtajuuteen. Hän on työskennellyt johtajuuden kehittämisen parissa laajasti eri toimialoilla sekä erilaisissa kehitysvaiheissa olevien organisaatioiden kanssa. Elina Koskela työskentelee johdon konsultointiyritys MPS-Yhtiöiden konsernin toimitusjohtajana edistäen yhdessä yli sadan korkeasti koulutetun asiantuntijan kanssa hyvää johtajuutta ja siten suomalaista kilpailukykyä.

Johtajaklubin jäsenille

Panu Luukka - Voittava yrityskulttuuri – mikä se on ja miten sellainen rakennetaan?

ke 15.12. klo 9-11

Klubilaisten  yhteinen joululounas ja siihen yhdistetty klubitapaaminen järjestetään joulukuussa lähitapaamisena, jos se on mahdollista järjestää terveysturvallisesti.  Tilaisuudessa keskustelemme yrityskulttuurista Panu Luukan johdolla.

Panu on kirjoittanut kirjassaan Yrityskulttuuri on kuningas:

Kaikki alkaa yrityskulttuurista. Oikeanlainen yrityskulttuuri rakennetaan jokaisen yrityksen omista lähtökohdista; sitä ei voi kopioida. Voittavan kulttuurin rakentaminen edellyttää työntekijäymmärrystä. Sen ja yrityskuluttuurin avulla muodostetaan toivotunlainen työntekijäkokemus, joka taas johtaa toivottuun asiakaskokemukseen; näiden kokemusten rajapinnassa syntyvät organisaation todellinen brändi ja maine.vParhaimmillaan asiakaskokemus johtaa asiakasuskollisuuteen, joka lopulta määrittää yrityksen menestyksen. Kaikki lähtee organisaation ihmisistä ja kulttuurista, joka ohjaa heidän toimintaansa. Siksi kulttuuri on kuningas.

Johtajaklubin jäsenille


Loppuvuoden yritysvierailu: Mall of Tripla

Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin, lähitapaaminen

Mall of Triplan toimitusjohtaja Kati Kivimäki esittelee taloa Kauppakamarin Johtajaklubille loppuvuodesta. 

Kauppa muuttuu. Niin muuttui ajatus kauppakeskuksestakin. Mall of Tripla tarjoaa uudenlaisen tavan palvella kolmannen vuosituhannen asiakkaita Suomen parhaalla paikalla. Se on kaupan ja kaupunkielämän suunnannäyttäjä.

Johtajaklubin jäsenille

Tulossa syksyllä - päivä ilmoitetaan myöhemmin

The Grand Kick-off!

Tuntuvia etuja – tätä kaikkea Johtajaklubin jäsenyys sisältää

Miksi liittyä johtajaklubiin?

Päättäjät ja johtajat ovat useissa organisaatioissa aika yksin. Kenen kanssa sinä puhut asioista niiden oikeilla nimillä? Kuka sparraa sinua? Johtajaklubissa saat ratkaisuja, käytännön ideoita ja vertaistukea!

Todellinen luottamusverkosto®

Tarjoamme johtajaklubilaisille verkoston samanhenkisten kollegoiden kesken. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda uusia arvokkaita kontakteja valtakunnallisesti.

10 innostavaa klubitapaamista – etänä tai livenä!

Klubijäsenyyteen kuuluu 10 fasilitoitua tapaamista vuodessa. Yksi tapaaminen kestää kaksi tuntia. Aiheina ovat esimerkiksi talouden, myynnin, HR:n ja esimiestyön ajankohtaiset ilmiöt ja tulevat trendit – strategia, yrityskulttuuri, johtoryhmätyöskentely. Aiheisiin voit myös itse vaikuttaa! Osallistu etänä tai tule paikan päälle Helsinkiin. Lähitapaamiseen kuuluu tarjoilu.

Yritysvierailuja, vapaavalintainen koulutuspäivä ja Ammattikirjasto käytössäsi

Benchmarkkaa – jäsenyyteen kuuluu neljä yritysvierailua kiinnostaviin yrityksiin! Lisäetuna saat käyttöösi Ammattikirjaston johtamisen kokoelman. Klubijäsenyyteen kuuluu myös vapaavalintainen yhden päivän koulutus kauppakamarin laajasta valikoimasta.

10 fasilitoitua tapaamista vuodessa
Tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja mm. taloudesta, myynnin kehittämisestä, HR:sta ja johtajuudesta

Vuosittainen klubilaisten huipputapahtuma

Neljä yritysvierailua vuodessa
Vaihtuvat kohteet

Klubilaisten oma verkkoalusta
Käytössä materiaalienhallintaan ja keskusteluun

Vapaavalintainen Helsingin seudun kauppakamarin koulutuspäivä
Lähes kaikkiin voi osallistua myös etänä (arvo noin 500 €)

Ammattikirjasto
Sähköinen Ammattikirjaston johtamisen kokoelma käytössäsi 24/7 (arvo 295 €)

Työpaikkaturva
Jos työsuhteesi päättyy, saat seuraavan laskutuskauden veloituksetta ja voit löytää uuden työpaikan klubiverkoston avulla

Meiltä saat lisätietoa Johtajaklubista

Ulla Rossi

Tuottaja
p. 040 521 7620
ulla.rossi@chamber.fi

Jukka Jääskeläinen

Myyntipäällikkö
p. 09 2286 0234
jukka.jaaskelainen@chamber.fi

Kimmo Sallinen

Myyntipäällikkö
p. 09 2286 0310
kimmo.sallinen@chamber.fi