Kauppakamarin Johtajaklubi

Tietoa, ammatillista vertaistukea ja inspiraatiota johtajan ja esihenkilön arkeen

Sillä on väliä kenet tunnet – ja kuka tuntee sinut

Kauppakamarin Johtajaklubi on valtakunnallinen verkosto, jossa saat/jaat uusia näkökulmia ja inspiraatiota niin organisaatioiden kuin johtamistaitojen kehittämiseen.

Kuulet tapaamisissa tunnettujen asiantuntijoiden keynote-puheenvuoroja sekä alansa huippukouluttajia.
Aiheina vaihtelevat johtajuuden teemat laajasti, kuten:
- johtamiskäytännöt
- johtamisen trendit
- johtaminen tulevaisuuden näkymät
- johtajan työhyvinvointi.

Lisäksi keskustelemme liiketoiminnan eri osa-alueiden johtamisesta ja kehittämisestä:
- HR ja henkilöjohtaminen
- talousjohtaminen
- myynti ja myynnin johtaminen.

Antoisinta Johtajaklubissa on sen tarjoama ainutlaatuinen luottamusverkosto. Klubilaisten joukossa on laajasti ammattitaitoa ja osaamista eri toimialoilta ja johtajuuden tasoilta. Voit saada sparrausta niin pitkän kokemuksen toimitusjohtajalta kuin startup-yrittäjältä. Toisaalta voit mentoroida aloittavaa kollegaasi.

Kollegoiden innostava ja rento seura auttavat jaksamaan vaativassa ja ehkä yksinäisessä toimitusjohtajan, johtajan tai päällikön työssäsi!

Klubivuoteen kuuluu klubitapaamisia (etä ja Helsinki), yritysvierailuja sekä vuosittainen suuri verkostoitumistilaisuus. Tilaisuuksia on noin kerran kuussa - valitse mielenkiintosi ja aikataulusi mukaan, mihin osallistut. Totta kai olet tervetullut vaikka kaikkiin! Asiantuntijoiden keynote-puheenvuorot tallennetaan klubilaisten myöhemmin katsottaviksi.

Voit liittyä mukaan milloin vain – vaikka heti >>

Katso alla Johtajaklubin tulevaa ohjelmaa!

to 9.3.2023 klo 14-15 | Etä

Tervetuloa maksuttomaan Klubi-infoon!

Suositussa infotilaisuudessa kuulet, mikä Johtajaklubi on ja millaista tietoa, tukea ja verkostoja jäsenyys voi Sinulle tarjota.

Infon lopuksi keskustelemme aiheesta: Innosta kaikki mukaan strategiatyöhön! Henkilöstökokemusten merkitys strategian toteuttamisessa.

Vetäjänä klubitoiminnan aurinkoinnen tuottaja Ulla Rossi, fasilitaattorina toimii viestinnän konkari Leena Jaakkola.

Ilmoittaudu mukaan >>

Johtajaklubin kevät 2023

Nando Malmelin – Radikaalin uudistumisen johtaminen

Keynote klubitapaaminen
ti 24.1. klo 9.30 - 11| Etä ja Helsinki

Nopeasti muuttuvassa ja epävarmassa maailmassa kyky uudistua määrittää organisaatioiden tulevaisuutta.

Nando Malmelinin puheenvuorossa ”Radikaalin uudistumisen johtaminen” perehdytään organisaatioiden uudistumisen esteisiin, tarpeisiin ja mahdollisuuksiin. Erityisesti pohditaan, minkälaista uutta ihmislähtöistä ajattelua, osaamista ja johtamista murroksessa tarvitaan. 

Petri Parvinen – Myynnin johtamisen isot päätökset - hallitustason ja operatiivisen tason näkökulmia

Fasilitoitu klubitapaaminen
ti 28.2. klo 13 - 15 | Etä ja Helsinki

Helmikuussa pohdimme myyntiä. Aiheesta alustaa ja keskusteluja fasilitoi strategisen markkinoinnin ja johtamisen professori Petri Parvinen Helsingin yliopistosta.

Petri on suorapuheinen ja sanavalmis puhuja ja tempaa energisellä otteellaan kuulijat mukaansa. Tapaamisessa hän pistää klubilaiset pohtimaan myynnin investointeja, henkilöstön uudistamista, innovaatiomyyntiä ja jakelukanavia.

Leena Jaakkola – Innosta kaikki mukaan strategiatyöhön! Henkilöstökokemusten merkitys strategian toteuttamisessa

Fasilitoitu klubitapaaminen
ma 13.3. klo 14 - 16 | Etä ja Helsinki

Jokainen työntekijä on yrityksen lähettiläs sisäisesti ja ulkoisesti. Mikä merkitys on yrityksen menestykselle sillä, tuntevatko työntekijät ylpeyttä vai häpeää kertoessaan työpaikastaan? Tai sillä, puhuvatko he vapaa-aikanaan yrityksen puolesta vai sitä vastaan? Tai putoavatko työntekijöiden hanskat heti ensimmäisessä kriisissä vai uskovatko he, että ongelmista selvitään yhdessä?

Maaliskuun fasilitoidussa klubitapaamisessa aiheesta alustaa ja keskusteluja ohjaa viestinnän asiantuntija ja Klubi-infoistakin monelle tuttu Leena Jaakkola.

Katri Saarikivi – Keskittymiskyky takaisin!

Keynote klubitapaaminen
ma 17.4. klo 13 - 15| Etä ja Helsinki

Johtajaklubin huhtikuun  tapaamisessa puheenvuoron pitää Katri Saarikivi - aivotutkija, tieteen popularisoija, YLE:n aamuTV:n panelisti ja erittäin suosittu puhuja, joka saa yleisönsä kiinnostumaan aivotutkimuksen saloista.

Katri Saarikivi alustaa aiheesta "Keskittymiskyky takaisin!" 

Jos tulee hiljainen hetki, hamuaako käsi vaistomaisesti puhelinta? Tuntuuko siltä, että kirjan lukemisesta tai elokuvan katsomisestakin on tullut keskittymiskyvylle haaste? Mistä kumpuaa moderni keskittymisvaikeus, mitä keskittyminen on aivojen näkökulmasta, ja miten kadonneen tarkkaavuuden saisi takaisin hallintaan?

Minna Janhonen – Miten tukea ihmisiä ja pitää yllä innostusta muutosten keskellä

Fasilitoitu klubitapaaminen
ti 16.5. klo 9-11 | Etä ja Helsinki

Toukokuun klubitapaamisen aiheena on resilienssi. Keskustelemme resilienssiä edistävista johtamiskeinoista. Siitä, miten tukea ihmisiä ja pitää yllä innostusta muutosten keskellä.

Tilaisuuden puhujana ja fasilitaattorina toimii VTT, dos. Minna Janhonen Filosofian Akatemiasta. Hän on organisaatiokehittäjä, jonka intohimona on luotsata ihmisiä ja organisaatioita sujuvaan ja merkitykselliseen yhdessä tekemiseen.


SOL-konserni – Peppi Kaira

Yritysvierailu
ti 30.5. | Helsinki

Toukuun lopulla vierailemme SOL-konsernin värikkäällä pääkonttorilla Kalasatamassa. Siellä meidät ottaa vastaan toimitusjohtaja Peppi Kaira.

Nyt rillataan! Sami Garamin parhaat grillivinkit!

Verkostoitumistilaisuus
ke 14.6. klo 11-15 | Helsinki

Kesäkuussa vietämme klubin kesäjuhlaa Nyt rillataan -teemalla! 

Iltapäivän ohjaa ja opastaa Sami Garam "stadin oma kokki" . Sami on tv:stäkin tuttu ravintolakokki, jolla on monta rautapannua tulessa. Häneltä on ilmestynyt useita kirjoja ja Garam-tuotteita. Lisäksi hänellä on erillinen lounas- ja catering-yritys Garam & Vermiglio Catering Oy. Samin tekemistä ohjaavia periaatteita ovat korkea laatu, kotimaisuus, ekologiset tuotteet ja yksilöllisyys.  

Halukkaat pääsevät grillailemaan yhdessä Samin opastuksella ja jos kokkailu ei kiinnosta voi osallistua työnjohtopuolelle ja keskittyä valmiiden tuotosten arviointiin. Nimittäin grillauksen jälkeen syömme yhdessä valmistamamme herkut.

Klubilaisilta kuultua

Olen jokaisen tapaamisen jälkeen vienyt jotain uutta yritykseni arkeen.

Kollegoista saa voimaa ja on hyödyllistä kuulla erilaisia toimintatapoja.

Kauppakamarin johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden avainhenkilöille. Fasilitoiduissa klubitapaamisissa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja jaetaan kokemuksia ja näkemyksiä yli toimialarajojen. Tapaamisissa kuullaan myös tunnettujen asiantuntijoiden puheenvuoroja.

Tervetuloa keskustelemaan vastuullisen työn tuomista haasteista ja päivän teemoista rennossa seurassa!

P.S. Näitkö jo, mitä Johtajaklubissa tapahtuu? Tästä klubisivulle »

2.090,00 €(+alv 24 %, 501,60 €)
2.590,00 €(+alv 24 %, 621,60 €)

Muut etuhintaan oikeuttavat tahot

Hinta
/

Tuntuvia etuja – tätä kaikkea Johtajaklubin jäsenyys sisältää

Miksi liittyä Johtajaklubiin?

Päättäjät ja johtajat ovat useissa organisaatioissa aika yksin. Kenen kanssa sinä puhut asioista niiden oikeilla nimillä? Kuka sparraa sinua? Johtajaklubissa saat ratkaisuja, käytännön ideoita ja vertaistukea!

Todellinen luottamusverkosto®

Tarjoamme johtajaklubilaisille verkoston samanhenkisten kollegoiden kesken. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda uusia arvokkaita kontakteja valtakunnallisesti.

10 innostavaa klubitapaamista – etänä tai livenä!

Klubijäsenyyteen kuuluu 10 fasilitoitua tapaamista vuodessa. Yksi tapaaminen kestää kaksi tuntia. Aiheina ovat esimerkiksi talouden, myynnin, HR:n ja esimiestyön ajankohtaiset ilmiöt ja tulevat trendit – strategia, yrityskulttuuri, johtoryhmätyöskentely. Aiheisiin voit myös itse vaikuttaa! Osallistu etänä tai tule paikan päälle Helsinkiin. Lähitapaamiseen kuuluu tarjoilu.

Yritysvierailuja, vapaavalintainen koulutuspäivä ja Ammattikirjasto käytössäsi

Benchmarkkaa – teemme yritysvierailuja kiinnostaviin yrityksiin ja keskutelemme samalla yrityksen johdon kanssa ajankohtaisista aiheista!
Lisäetuna saat käyttöösi Ammattikirjaston johtamisen sähköisen kirjakokoelman. Klubijäsenyyteen kuuluu myös vapaavalintainen yhden päivän koulutus kauppakamarin laajasta valikoimasta.

10 tapaamista vuodessa
Tunnettujen asiantuntijoiden keynote-puheenvuoroja sekä fasilitoituja keskusteluja kollegoiden kanssa. Aiheina mm. talous, myynnin kehittäminen, HR ja liiketoiminta ja johtajuus yleisesti.

Vuosittainen klubilaisten huipputapahtuma

Verkostoitumistilaisuus kokoaa klubilaiset yhteen viihtyisän ohjelman ja hyvän tarjoilun äärelle.

Yritysvierailuja
Kiinnostavia ja ajankohtaisia kohteita. Tapaat samalla myös yritysjohtoa.

Klubilaisten oma verkkoalusta
Käytössä materiaalienhallintaan ja keskusteluun.

Vapaavalintainen Helsingin seudun kauppakamarin koulutuspäivä
Lähes kaikkiin koulutuksiimme voi osallistua myös etänä (edun arvo noin 500 €).

Ammattikirjasto
Sähköinen Ammattikirjaston johtamisen kokoelma käytössäsi 24/7 (arvo 295 €).

Työpaikkaturva
Jos työsuhteesi päättyy, saat seuraavan laskutuskauden veloituksetta ja voit löytää uuden työpaikan klubiverkoston avulla.

Meiltä saat lisätietoa Johtajaklubista

Ulla Rossi

Tuottaja
p. 040 521 7620
ulla.rossi@chamber.fi

Hannu Kärki

Myyntipäällikkö
p. 0400 441 974
hannu.karki@chamber.fi

Kimmo Sallinen

Myyntipäällikkö
p. 09 2286 0310
kimmo.sallinen@chamber.fi