Kauppakamarin mentorointiohjelma

Haluatko ottaa seuraavan askeleen ammatillisesti? Anna meidän auttaa.

Mentorointiohjelmasta hyötyvät sekä osallistuja että organisaatio. Ohjelma tukee osallistujan henkilökohtaista kehittymistä ja auttaa tätä ratkomaan organisaation ongelmia. Asiakkaan tukena ja käytettävissä koko ohjelman ajan on henkilökohtainen, asiakkaan tarpeiden mukaan valittu mentori. Kaikki ohjelmaan valitut mentorit ovat keränneet vahvan kokemuksen liike-elämästä ja ovat henkilöinä sopivia toimimaan mentoreina ja valmentajina.

Ohjelman tarkka sisältö, oheismateriaalit ja tapaamisaikataulu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen mukaan. Ohjelma on mahdollista toteuttaa erikseen sovittaessa myös ryhmämentorointina tai koko johtoryhmän erillismentorointina. Voit aloittaa ohjelman joustavasti haluamanasi ajankohtana. Valitsemme yhdessä alkuhaastattelun perusteella tarpeisiisi parhaiten sopivan mentorin verkostostamme.

Ohjelma sopii erittäin hyvin muun muassa seuraaviin tilanteisiin:

Uudessa vaativassa tehtävässä aloittaminen, ”hyppy isompiin saappaisiin”.

Henkilökohtaisen kehitysaskeleen ottaminen tai muutoksen tekeminen. Teemoina esimerkiksi itsensä johtaminen, omien vahvuuksien kartoittaminen sekä työn ja muun elämän tasapaino.

Yrityksen käännös- tai kasvuohjelma: Yritys tarvitsee muutosta, jonka tekemisessä mentorointiohjelmaan osallistuva henkilö on keskeisessä roolissa. Teemana voi olla esimerkiksi yrityskulttuurin uudistaminen.

Oman johtamisen tai johtoryhmätyön kehittäminen.

Ohjelma sisältää

Alkuhaastattelun ja viisi kahden tunnin tapaamista kokeneen mentorin kanssa sovittuina ajankohtina. Mentori valmistelee kaikki tapaamiset ja tekee niistä yhteenvedot.

Ohjelman teemoja koskevan asiakkaan tarpeisiin valitun oheismateriaalin, kuten artikkeleja ja ammattikirjoja.

Kokeneen mentorin luottamuksellisen tuen ja asiantuntemuksen koko ohjelman ajan ongelmatilanteiden ratkaisussa.

Kauppakamarin lakimiesten ja veroasiantuntijoiden tuen konkreettisissa esim. sopimuksiin ja työoikeuteen liittyvissä tilanteissa.

Ohjelman hinta

Viidestä kahden tunnin henkilökohtaisesta tapaamisesta koostuvan ohjelman hinta on 3 950 euroa + alv, jäsenetuhinta 3 450 euroa + alv.

Ohjelman laajuutta tai osallistuvien henkilöiden määrää voidaan sovittaessa muuttaa.

Kokemuksia

Lue Pirjo Suhosen ja Ilona Ylinampan kokemuksista mentorointiohjelmassa

Ilmoittaudu mukaan tai ota yhteyttä omasta kehityspolustasi

Ulla Rossi
040 5217620
ulla.rossi@helsinki.chamber.fi