Striimit 12 kk -kausikortti

Kausikortilla voit osallistua vuoden aikana kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä.

Henkilökohtaisella kausikortilla edullisesti vuoden etäkoulutuksiin

Striimit 12 kk -kausikortilla voit osallistua vaikka kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Tilaa kortti käyttöösi ja ilmoittaudu striimikoulutuksiin KauppakamariKaupassa. Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti.

Striimit 12 kk -kausikortin hinta / henkilö

Jäsenetuhinta 1290 € + alv 
Normaalihinta 1490 € + alv 

Näin saat kortin käyttöösi

Osta kausikortti KauppakamariKaupasta tai ota yhteyttä myyntiin myynti@helsinki.chamber.fi.

Muista jäsenyrityksenä merkitä jäsenyystieto ostoskorissa, niin saat kausikortin jäsenetuhintaan. Tarkista tästä, onko yrityksesi kauppakamarin jäsen.

Kortti on voimassa vuoden sen ostopäivästä alkaen. Kyseessä on 12 kuukauden kestotilaus, jonka voit irtisanoa milloin tahansa.

Striimit 12 kk -kausikortti ei sisällä

KoulutusOnlinea, verkkokursseja, HHJ-koulutuksia, johtajaklubia, HAB:ia, Omistajastrategia-työkalua, matkoja, valmennuskokonaisuuksia, ajokortteja tai yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä koulutuksia.

Striimit 12 kk -kausikorttia ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kausikortti on henkilökohtainen, koulutuksen linkkiä ei saa jakaa muille eikä koulutusten osallistumisoikeutta saa siirtää toiselle henkilölle. Kauppakamarilla on oikeus poistaa koulutuksesta henkilöt, joilla ei ole oikeutta osallistumiseen.

Lisäämme uusia etäkoulutuksia sivulle jatkuvasti, seuraa sivua ja ilmoittaudu mukaan! 

Kauppakamarin striimit 12 kk

TILAA KAUSIKORTTI

Kauppakamarin striimit 12 kk

Striimit 12 kk on henkilökohtainen kausikortti, joka sisältää noin 150 etäkoulutusta vuodessa. Kausikortti oikeuttaa osallistumaan vaikka kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Valitse työhösi ja kalenteriisi sopivat koulutukset ja ilmoittaudu mukaan.
Yhden koulutuksen hinta on normaalisti keskimäärin 400 euroa, joten tämän kiinteähintaisen kortin tilaajana hyödyt todella isosti. Seuraa sivua lisäämme uusia koulutuksia ympäri vuoden.

1.290,00 €(+alv 24 %, 309,60 €)
1.490,00 €(+alv 24 %, 357,60 €)
Muut etuhintaan oikeuttavat tahot
Hinta
/