Kausikortti

Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutukset kiinteällä vuosimaksulla.

Kausikortilla tuoreinta tietoa ja uutta sisältöä työhön

Kausikortilla kouluttaudut suunnitelmallisesti ja monipuolisesti koko vuoden - ja säästät samalla rahaa. Kausikortilla voit osallistua puolen päivän ja koko päivän mittaisiin etäkoulutuksiimme ja kasvattaa ammattitaitoasi monipuolisesti.

Valittavanasi on noin 150 koulutusta, mukana suursuosikkimme Työoikeuspäivä, Suuri Palkkapäivä, Johtamisen Ajankohtaispäivä, Tilinpäätös- ja veropäivä sekä Ennakkoperintä -koulutukset sekä lukuisia muita koulutuksia mm. myynnistä ja markkinoinnista.

Voit valita tarpeesi mukaan joko henkilökohtaisen tai yrityskohtaisen kausikortin. Molemmissa yksittäisen koulutuksen hinta pysyy erittäin edullisena, koulutuskustannuksia on helppo ennakoida ja kouluttautuminen on suunnitelmallista. Henkilökohtaisella kausikortilla voit osallistua 10 etäkoulutukseen vuodessa ja yrityskohtaisella kausikortilla organisaatiostasi voidaan osallistua 10, 20, 50 tai 100 koulutukseen vuodessa.

Henkilökohtainen kausikortti sopii sinulle jos

- tahdot kouluttautua monipuolisesti pitkin vuotta

- haluat merkittäviä säästöjä. Jos osallistut 10 koulutukseen, maksat vain 149 eur/koulutus eli säästät satoja euroja/koulutus.

Yrityskohtainen kausikortti sopii sinulle jos

- haluatte kouluttaa koko henkilöstänne monipuolisesti

- useampi henkilö organisaatiosta osallistuu samaan koulutukseen

Voit ostaa henkilökohtaisen kausikortin suoraan KauppakamariKaupasta. Yrityskohtaisesta kausikortista voit olla yhteydessä myyntiimme myynti@helsinki.chamber.fi.

Huomioithan, että Kausikortilla voit osallistua vain etäkoulutuksiin.

Kausikortti ei sisällä KoulutusOnlinea, verkkokursseja, HHJ-koulutuksia, Johtajaklubia, HAB:ia,
Omistajastrategia-työkalua, matkoja, valmennuskokonaisuuksia, ajokortteja tai yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä koulutuksia.

Kausikortti

TILAA KAUSIKORTTI

Kausikortti

Kausikortilla voit osallistua Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin kiinteällä vuosimaksulla. Valitse jopa 10 sinua kiinnostavaa enintään yhden päivän mittaista koulutusta noin 150 koulutuksen joukosta. Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 450 euroa, eli jo neljään koulutukseen vuodessa osallistumalla hyödyt tuntuvasti.

Täydennämme koulutustarjontaamme parhaillaan vuoden 2023 koulutuksilla.

Kausikortilla voit osallistua myös vuosittaisiin suosikkiseminaareihimme, joita ovat esimerkiksi Suuri Työsuhdepäivä, Työoikeuspäivä, Suuri Palkkapäivä, Palkanlaskijan päivä, Johtamisen ajankohtaispäivä, Tilinpäätös- ja veropäivä sekä Ennakkoperintä.

Kausikortti on henkilökohtainen ja kyseessä on kestotilaus. 

Tilaa Kausikortti itsellesi tai henkilöstölle – jo kaksi saa Kausikortin 300 euroa / käyttäjä edullisemmin.

Haluatko mieluummin yrityskohtaisen Kausikortin? Kysy lisää Kausikorteista myynti@helsinki.chamber.fi.

1.490,00 €(+alv 24 %, 357,60 €)
1.790,00 €(+alv 24 %, 429,60 €)

Muut etuhintaan oikeuttavat tahot

Hinta
/

Asiakkailta kuultua

Kausikortti on todella hyvä keksintö! Se on mahdollistanut koulutuksiin osallistumisen myös etäsuositusten aikana. Olemme hankkineet kausikortin useammalle työntekijälle, ja he ovat hyödyntäneet sitä aktiivisesti osallistumalla mm. henkilöstöhallinnon- ja talouskoulutuksiin.
Toivottavasti Kausikortti säilyy tarjonnassa jatkossakin.

Tiina Jokio

Tiedekeskus Heureka

Osallistu Kausikortilla esimerkiksi näihin koulutuksiin