Etäkoulutusten kausikortti

Kausikortilla voit osallistua vuoden aikana lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä.

Kausikortilla saat jopa 150 etäkoulutusta vuodessa

Henkilökohtaisella kausikortilla voit osallistua vuoden aikana lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin suorana lähetettäviin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 400 euroa, joten kiinteähintaisen kausikortin käyttäjänä hyödyt todella paljon.

Kortilla voit osallistua myös vuosittaisiin suosikkikoulutuksiimme: Työoikeuspäivä, Suuri Palkkapäivä, Johtamisen Ajankohtaispäivä, Tilinpäätös- ja veropäivä ja  Ennakkoperintä.

Kausikortin hinta / henkilö:
jäsenetuhinta 1290 € + alv 
normaalihinta 1490 € + alv 

Tilaa kortti useammalle käyttäjälle; jo kaksi käyttäjää saa kausikortin 300 euroa edullisemmin. Kysy lisää myynti@helsinki.chamber.fi

Kortti on voimassa vuoden sen ostopäivästä alkaen. Kyseessä on 12 kuukauden kestotilaus, jonka voit irtisanoa milloin tahansa.

Osta kausikortti KauppakamariKaupasta tai ota yhteys myyntiin

Muista jäsenyrityksenä merkitä ostoskorissa jäsenyystieto, niin saat kausikortin jäsenetuhintaan. Tarkista tästä, onko yrityksesi kauppakamarin jäsen. Voit ostaa kortin myös ottamalla yhteyttä myyntiin myynti@helsinki.chamber.fi.

Kausikortti ei sisällä KoulutusOnlinea, verkkokursseja, HHJ-koulutuksia, johtajaklubia, HAB:ia, Omistajastrategia-työkalua, matkoja, valmennuskokonaisuuksia, ajokortteja tai yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä koulutuksia.

Kausikorttia ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kausikortti on henkilökohtainen, koulutuksen linkkiä ei saa jakaa muille eikä koulutusten osallistumisoikeutta saa siirtää toiselle henkilölle. Kauppakamarilla on oikeus poistaa koulutuksesta henkilöt, joilla ei ole oikeutta osallistumiseen. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Koulutuksista ei pääsääntöisesti ole saatavilla tallennetta.

Lisäämme uusia etäkoulutuksia KauppakamariKauppaan jatkuvasti, seuraa sivua!

Kauppakamarin striimit 12 kk -kausikortti

TILAA KAUSIKORTTI

Kauppakamarin striimit 12 kk -kausikortti

Striimit 12 kk -kausikortilla voit vuoden aikana osallistua lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Saat siis jopa 150 etäkoulutusta kiinteällä vuosimaksulla. Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 400 euroa, joten kausikortin käyttäjänä hyödyt todella paljon.
Kortti oikeuttaa osallistumaan myös vuosittaisiin suosikkiseminaareihimme; Työoikeuspäivä, Suuri Palkkapäivä, Johtamisen ajankohtaispäivä, Tilinpäätös- ja veropäivä sekä Ennakkoperintä.
Kausikortti on henkilökohtainen.
Hyödynnä useamman käyttäjän etu! Jo kaksi käyttäjää saa kausikortin 300 euroa edullisemmin. Kysy lisää myynti@helsinki.chamber.fi.
Lisäämme uusia koulutuksia KauppakamariKauppaan pitkin vuotta, seuraa sivujamme!

1.290,00 €(+alv 24 %, 309,60 €)
1.490,00 €(+alv 24 %, 357,60 €)

Muut etuhintaan oikeuttavat tahot

Hinta
/