Kausikortti

Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutukset kiinteällä vuosimaksulla.

Kausikortilla tuoreinta tietoa ja uutta sisältöä työhön

Etäkoulutusten Kausikortilla päivität tietosi sinulle tärkeistä asioista suunnitelmallisesti. Valitse enintään 10 koulutusta noin 150 etäkoulutuksen joukosta, ja osallistu koulutuksiin 12 kuukauden aikana. Saat roppakaupalla uutta tietoa ja inspiraatiota työhösi kiinteällä vuosimaksulla.

Kausikortilla voit osallistua Helsingin seudun kauppakamarin puolen päivän ja päivän mittaisiin etäkoulutuksiin, myös vuosittaisiin suosikkikoulutuksiimme - muista muun muassa Työoikeuspäivä, Suuri Palkkapäivä, Johtamisen Ajankohtaispäivä, Tilinpäätös- ja veropäivä sekä Ennakkoperintä -koulutukset.

Kausikortti on henkilökohtainen. Kysy lisää: myynti@helsinki.chamber.fi.

Huomaathan, että Kausikortti ei sisällä KoulutusOnlinea, verkkokursseja, HHJ-koulutuksia, Johtajaklubia, HAB:ia, Omistajastrategia-työkalua, matkoja, valmennuskokonaisuuksia, ajokortteja tai yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä koulutuksia.

Kausikortti

TILAA KAUSIKORTTI

Kausikortti

Kausikortilla voit osallistua Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin kiinteällä vuosimaksulla. Valitse jopa 10 sinua kiinnostavaa enintään yhden päivän mittaista koulutusta noin 150 koulutuksen joukosta. Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 450 euroa, eli jo neljään koulutukseen vuodessa osallistumalla hyödyt tuntuvasti.

Täydennämme koulutustarjontaamme parhaillaan vuoden 2023 koulutuksilla.

Kausikortilla voit osallistua myös vuosittaisiin suosikkiseminaareihimme, joita ovat esimerkiksi Suuri Työsuhdepäivä, Työoikeuspäivä, Suuri Palkkapäivä, Palkanlaskijan päivä, Johtamisen ajankohtaispäivä, Tilinpäätös- ja veropäivä sekä Ennakkoperintä.

Kausikortti on henkilökohtainen ja kyseessä on kestotilaus. 

Tilaa Kausikortti itsellesi tai henkilöstölle – jo kaksi saa Kausikortin 300 euroa / käyttäjä edullisemmin.

Haluatko mieluummin yrityskohtaisen Kausikortin? Kysy lisää Kausikorteista myynti@helsinki.chamber.fi.

1.490,00 €(+alv 24 %, 357,60 €)
1.790,00 €(+alv 24 %, 429,60 €)

Muut etuhintaan oikeuttavat tahot

Hinta
/

Asiakkailta kuultua

Kausikortti on todella hyvä keksintö! Se on mahdollistanut koulutuksiin osallistumisen myös etäsuositusten aikana. Olemme hankkineet kausikortin useammalle työntekijälle, ja he ovat hyödyntäneet sitä aktiivisesti osallistumalla mm. henkilöstöhallinnon- ja talouskoulutuksiin.
Toivottavasti Kausikortti säilyy tarjonnassa jatkossakin.

Tiina Jokio

Tiedekeskus Heureka

Osallistu Kausikortilla esimerkiksi näihin koulutuksiin