Kausikortti

Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutukset kiinteällä vuosimaksulla.

Kausikortilla saat jopa 150 etäkoulutusta vuodessa

Henkilökohtaisella Kausikortilla voit osallistua 12 kk aikana lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin suorana lähetettäviin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Valitse sinua kiinnostavat etäkoulutukset lähes 150 koulutuksen joukosta ja ilmoittaudu vaikka kaikkiin.

Kausikortilla voit osallistua esimerkiksi vuosittaisiin suosikkikoulutuksiimme, joita ovat muun muassa Työoikeuspäivä, Suuri Palkkapäivä, Johtamisen Ajankohtaispäivä, Tilinpäätös- ja veropäivä sekä Ennakkoperintä.

Kysy lisää Kausikortista: myynti@helsinki.chamber.fi.

🌼 Kausikortin kesäkamppis 2022🌼

Tilaa Kausikortti toukokuun aikana, saat KoulutusOnlinen maksutta käyttöösi koko kesäksi. Lue lisää >>

Huomaathan, että Kausikortti ei sisällä normaalisti KoulutusOnlinea, verkkokursseja, HHJ-koulutuksia, Johtajaklubia, HAB:ia, Omistajastrategia-työkalua, matkoja, valmennuskokonaisuuksia, ajokortteja tai yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä koulutuksia.

Kausikortti

TILAA KAUSIKORTTI

Kausikortti

Kausikortilla osallistut yhdellä maksulla melkein mihin tahansa Helsingin seudun kauppakamarin enintään päivän mittaiseen etäkoulutukseen. Yhden koulutuksen hinta on keskimäärin 450 euroa, eli jo neljään koulutukseen vuodessa osallistumalla hyödyt tuntuvasti. Täydennämme koulutustarjontaamme jatkuvasti syksyn ja kevään 2023 koulutuksilla; löydät varmasti itsellesi mieluisia koulutuksia noin 150 koulutuksen joukosta pitkin vuotta. Muista seurata sivujamme!
Kausikortilla voit osallistua myös vuosittaisiin suosikkiseminaareihimme: Työoikeuspäivä, Suuri Palkkapäivä, Johtamisen ajankohtaispäivä, Tilinpäätös- ja veropäivä sekä Ennakkoperintä.
Kausikortti on henkilökohtainen ja kyseessä on kestotilaus.
Tilaa Kausikortti itsellesi tai henkilöstölle - jo kaksi saa Kausikortin 300 euroa / käyttäjä edullisemmin. Kysy lisää myynti@helsinki.chamber.fi.
 

1.290,00 €(+alv 24 %, 309,60 €)
1.490,00 €(+alv 24 %, 357,60 €)

Muut etuhintaan oikeuttavat tahot

Hinta
/

Asiakkailta kuultua

Kausikortti on todella hyvä keksintö! Se on mahdollistanut koulutuksiin osallistumisen myös etäsuositusten aikana. Olemme hankkineet kausikortin useammalle työntekijälle, ja he ovat hyödyntäneet sitä aktiivisesti osallistumalla mm. henkilöstöhallinnon- ja talouskoulutuksiin.
Toivottavasti kausikortti säilyy tarjonnassa jatkossakin.

Tiina Jokio

Tiedekeskus Heureka