Henkilöstö – strateginen investointi?

Markku Kaijala - Riitta Tolvanen

Henkilöstö – strateginen investointi?

Parhaille osaajille on ottajia! Kuka onnistuu saamaan heidät? Paraskin strategia voi toteutua vain ihmisten avulla. Osaammeko oikeasti ajatella henkilöstön strategisena investointina? Näihin kysymyksiin annetaan vastauksia uudessa Henkilöstö – strateginen investointi? -kirjassa.

 

Jäsenetuhinta 55,00 € (+alv 10 %, 5,50 €)
Hinta 73,00 € (+alv 10 %, 7,30 €)

Kuvaus

Maailma, maailman politiikka ja toimintaympäristö muuttuvat koko ajan kiihtyvällä vauhdilla, ja epävarmuustekijät lisääntyvät. Vaikutukset koskevat niin yksityistä kuin julkistakin sektoria. Olemmeko riittävän ketteriä ottamaan muuttuvan tilanteen huomioon ajoissa? Osaammeko ennakoida ja varautua organisaatiossamme tarvittavien strategisten osaamisten ja kyvykkyyksien painopisteiden muutoksiin? Mistä löydämme uuden tilanteen vaatimat osaajat? Mitä teemme henkilöille, joiden osaaminen ei enää vastaa organisaation tarpeita?

Parhaille osaajille on ottajia. Kuka onnistuu saamaan heidät? Paraskin strategia voi toteutua vain ihmisten avulla. Osaammeko oikeasti ajatella henkilöstön strategisena investointina? Näihin kysymyksiin annetaan vastauksia tässä kirjassa.

Teoksessa on esimerkkejä niin yksityisen kuin julkisenkin sektorin organisaatioista, jotka ovat onnistuneet toteuttamaan merkittäviä muutoksia, joissa henkilöstö on huomioitu strategisena investointina. Tästä näkökulmasta kirjassa esitellään OP Ryhmä, Business Finland, Kela, Suomen Lähetysseura, Gapps, Panostaja ja Ilmarinen. Voisitko kenties saada näiden organisaatioiden esimerkeistä ideoita oman organisaatiosi muutosmatkalle?

Saatavuus Saatavilla
Kirjoittaja(t) Markku Kaijala - Riitta Tolvanen
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522466235
Painovuosi 2020
Painos 1.
Sivumäärä 244
Kirjastoluokka 69.1

Kirjoittajat

Markku Kaijala

senior partner, CEO
Pro-Source Oy
Katso tiedot

Riitta Tolvanen

Senior Vice President, Human Resources (ret.), mentor
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv