Älä yritä! Tätä sinulle ei kerrota yrittämisestä

Saatavilla myös e-kirjana

Kirjoittaja(t):Janne Jääskeläinen
Painovuosi:2015
Työoikeuspäivät 2017

Älä yritä! on kivuliaan suorapuheinen kirja aloittavalle tai tuoreelle yrittäjälle.

Kirjassa käydään läpi kaunistelematta yrittämiseen liittyviä ongelmia ja haasteita. Selkeiden neuvojen lisäksi kirjassa paljastetaan raadollisen tarkasti kaikki se, mitä sinulle ei yrittäjäkursseilla uskalleta kertoa.

Teen kaikkeni tämän kirjan aikana, jotta sinusta ei tulisi yrittäjää.

Yrittäminen tarkoittaa yksinäisiä öitä, kiirettä, stressiä, taloudellista ahdinkoa, pelkoa, ahdistusta, voimattomuutta, kipua, kyyneleitä ja uskomatonta väsymystä.

Jos kuitenkin tästäkin huolimatta haluat yrittäjäksi, haluan auttaa sinua. Autan sinua kertomalla omista epäonnistumisistani ja siitä, mitä minä niistä opin. Toivon oppimieni asioiden valmistavan sinuakin tulevaan.

Yrittäminen voi olla kokemuksena elämäsi pahin painajainen tai upein elämys. Se voi olla myös niitä molempia. On sinusta itsestäsi kiinni, miten hyvin onnistut.

Älä yritä! Onnistu.

Lisätiedot: