B2B -markkinoinnin & myynnin pelikirja - Yritysjohdon opas myyntiin ja markkinointiin

Käytännönläheinen opas tehokkaamman myynti- ja markkinointikoneiston rakentamiseen kannattavan kasvun luomiseksi. Teos on suunnattu B2B-yritysten johtajille, jotka haluavat johtaa yritystä uusilla työkaluilla ja pelisäännöillä. 

B2B markkinoinnin & myynnin pelikirja Saatavilla myös e-kirjana

Ammattikirjasto: Myynti, markkinointi ja viestintä Saatavilla myös Ammattikirjastossa

Kirjoittaja(t):Jarkko Kurvinen, Mikko Seppä
Kustantaja:Kauppakamari
ISBN:9789522464040
Julkaistu:Kyllä
Painovuosi:2016
Painos:1.
Sivut:301
Kirjastoluokka :69.3
Saatavuus:Saatavilla
45,00 € (+alv 10 %, 4,50 €)
Jäsenetuhinta
37,00 € (+alv 10 %, 3,70 €)

Tilaa uutiskirje

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Kuvaus

Yksityiskohdat

B2B-myynnin ja -markkinoinnin pelikirja on käytännönläheinen opas tehokkaamman myynti- ja markkinointikoneiston rakentamiseen kannattavan kasvun luomiseksi.

B2B-myynnin kustannukset ovat valtaosassa yrityksiä nousussa. Samalla perinteisen markkinoinnin keinojen teho laskee. Uusi aika vaatii saumatonta yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin välillä. Menestyjät tehostavat tekemistään hyödyntämällä teknologiaa, mutta teknologiavalinnat voivat joko mahdollistaa tai rajoittaa tekemistäsi.

Menestyminen vaatii osallistumista asiakkaan matkaan ostoikkunaa pidemmältä ajalta. Pelikentän muutos vaatii uutta osaamista ja uusien kokonaisuuksien hallintaa. Kirja antaa vastaukset muun muassa näihin myynti- ja markkinointijohdon haasteisiin. Se auttaa lukijaa myllyttämään yrityksensä myynnin ja markkinoinnin asiakaskeskeiseksi ja asiakasarvoa tuottavaksi.

Teos on suunnattu B2B-yritysten johtajille, jotka haluavat johtaa yritystä uusilla työkaluilla ja pelisäännöillä. Kirjassa käydään läpi modernin B2B-markkinoinnin strategiat, suunnittelu, keinot ja toteutus sekä annetaan käytännön työkaluja arkeen. Caseissa esitellään konkreettisesti muutosprosessin eri vaiheissa olevien yritysten tilannetta ja kehityskaarta sekä miten myynnin ja markkinoinnin haasteita on pystytty yrityksissä ratkaisemaan.

Kirjaan on lisäksi haastateltu maailman kärkinimiä modernista markkinoinnista ja siinä julkaistaan uusia ennennäkemättömiä tutkimuksia suomalaisten organisaatioiden ostokäyttäytymisestä.

Asiantuntijat

Lisätiedot

Lisätiedot

Aihealueet Myynti, markkinointi ja viestintä
Aihealueen tarkenteet Myynti
ISBN 9789522464040
Kustantaja Kauppakamari
Kirjoittajat Jarkko Kurvinen, Mikko Seppä
Kirja ilmestynyt Kyllä
Painovuosi 2016
Painos 1.
Sivumäärä 301
Kirjastoluokka 69.3
Saatavuus Saatavilla

Liittyvät tuotteet

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv