Henrietta Aarnikoivu – esimiestyön ja asiakaspalvelun innostava ja suorapuheinen asiantuntija

Henrietta Aarnikoivu – esimiestyön ja asiakaspalvelun innostava ja suorapuheinen asiantuntija

Miksi koulutat?

Toimin unelmatyössäni konsulttina ja valmentajana sekä urheiluseuran vetäjänä. Näissä rooleissa koen pääseväni tekeväni sitä mitä osaan parhaiten ja toimimaan motivoituneesti työniloa kokien. Kun työ mahdollistaa itsensä toteuttamisen, oppimisen ja kehittymisen on mahdollisuus kukoistaa. Puhun mielelläni kaikkien oikeudesta ja mahdollisuudesta kukoistaa työssä ja koko elämässä ja omalla panoksellani edesautan sen toteutumista.

Miten olet päätynyt nykyiseen tehtävään?

Minua on aina motivoinut auttaminen. Auttamisen halu on näkynyt kaikissa valinnoissa yksityiselämässä ja työelämässä. Kilpacheerleadingseuran toiminnanjohtajana työskentelen päivittäin upeiden lasten ja nuorten kanssa. Lajitaitojen kehittymisen lisäksi keskeisessä roolissa on myös turvallisen kasvuympäristön luominen ja eväiden antaminen elämään. Cheerleadingin parissa työskentely on erityisen motivoivaa, koska kyseessä on joukkuelaji, jonka monista opeista on paljon hyötyä myös työelämässä.

Mikä sinulle on tärkeää?

Iloa minulle tuottavat ympärillä olevat ihmiset ja ihmisten hyvyys toisiaan kohtaan. Toivon, että omalla panoksellani voin auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja saavuttamaan asettamansa tavoitteet.

Mikä oli unelma-ammattisi lapsena?

Lapsena ajattelin tavalla tai toisella tekemiseni aikuisena painottuvan epäoikeudenmukaisuuden poistamiseen ja ihmisen auttamiseen.

Mottosi

Nojaan toiminnassani mottoon ”Joko löydän tien tai teen sen”. Elämä ja kehittyminen edellyttävät myös sisukkuutta, pinnistelyä ja itsensä haastamista. Tärkeää on samalla myös armollisuus itseä kohtaan ja omien onnistumisten näkeminen sekä voimavarojen tiedostaminen.