Karisman käsikirja

Tämä ei ole karisman kirjekurssi, jolla kasvatat tenhovoimaasi äärettömyyksiin. Tämä on opas omaan itseen. Treenaa ja löydä karismasi, samalla löydät paljon muutakin: kiinnostuneita yhteistyökumppaneita, innokkaita asiakkaita ja potentiaalisia työnantajia.

Saatavilla myös e-kirjana

 Ammattikirjasto: Myynti, markkinointi ja viestintä Saatavilla myös Ammattikirjastosta

Kirjoittaja(t):Katleena Kortesuo
Kustantaja:Kauppakamari
ISBN:9789522462855
Julkaistu:Kyllä
Painovuosi:2015
Painos:1.
Sivut:140
Saatavuus:Saatavilla
Kirjan perustiedot:Nidottu
45,00 € (+alv 10 %, 4,50 €)
Jäsenetuhinta:
39,00 € (+alv 10 %, 3,90 €)

Tilaa uutiskirje

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Karisma ei ole taivaan lahja, joka vuodatetaan vain valittujen päälle. Se ei myöskään ole rahalla saatava ostos, jonka saisi trendikkäimmästä vaateliikkeestä. Kaikkein vähiten se on tahdosta riippumaton vahinko.

Karisma on opeteltavissa oleva taito. Voit treenata sitä paremmaksi ja vahvemmaksi. Voit myös opetella hallitsemaan sitä: karisman pystyy jopa sammuttamaan silloin kun haluaa olla sivummalla huomaamattomana.

Tämä kirja ei kuitenkaan ole karisman kirjekurssi, joka kasvattaa tenhovoimaasi 150 %. Sen sijaan kirja on opas omaan itseen. Karisma syntyy kahdesta elementistä, intensiteetistä ja läsnäolosta. Sen pahimpia vihollisia ovat velttous ja poissaolevuus. Kun tunnistat itsessäsi kaiken sen, joka estää intensiteetin ja läsnäolon, pystyt myös poistamaan karisman esteet.

Kun löydät karismasi, löydät paljon muutakin: kiinnostuneita yhteistyökumppaneita, innokkaita asiakkaita ja potentiaalisia työnantajia. Karisma on nimittäin tietynlaista magnetismia, joka vetää ihmisiä puoleensa. Sen jälkeen kenttä on taidoillesi avoin. Karisma tekee ensivaikutelman, mutta lopulliset kaupat teet osaamisellasi.

 

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Asiantuntijat

Lisätiedot

Lisätiedot

Aihealueet Myynti, markkinointi ja viestintä
Aihealueen tarkenteet Myynti, Työyhteistötaidot ja vuorovaikutus, Viestintä
ISBN 9789522462855
Kustantaja Kauppakamari
Kirjoittajat Katleena Kortesuo
Tuotteen tiedot Nidottu
Kirja ilmestynyt Kyllä
Painovuosi 2015
Painos 1.
Sivumäärä 140
Saatavuus Saatavilla

Liittyvät tuotteet