Kauppakamari julkaisee vuosittain kymmeniä ammattikirjoja muun muassa johtamisesta, henkilöstöhallinnosta, taloushallinnosta, työsuhteesta ja juridiikasta. Ajankohtaisia aiheita käsitellään monipuolisesti työelämän eri alueilta, aina kirjanpidon käytännönläheisistä vinkeistä sosiaalisen median haltuunottoon ja johtamisen haasteisiin. Lisäksi kauppakamarin neuvonta-asiantuntijat julkaisevat teoksia heille usein esitetyistä kysymyksistä.

Kirjoja voit tilata tästä verkkokaupasta tai Ellibsiltä sähköisenä. Huomaa myös Ammattikirjasto-verkkopalvelumme, josta löydät suurimman osan teoksista sähköisessä muodossa. Olet myös lämpimästi tervetullut ostoksille Kalevankadun myymäläämme (Kalevankatu 12, 2. krs, Helsinki). Kirjojamme on lisäksi saatavilla hyvinvarustetuissa kirjakaupoissa kautta maan. Kauppakamarien jäsenet ostavat kirjoja edullisella jäsenetuhinnalla, myös monet muut tahot ovat oikeutettuja etuhintoihin.

Seuraamalla Ammattikirja.fi blogia pääset keskustelemaan ja vaikuttamaan tarjontaamme. Oivaltavia ja nautinnollisia lukuhetkiä!

Onko sinulla kirjaidea? Ota yhteyttä toimitukseen sähköpostilla: toimitus(at)helsinki.chamber.fi

Tuotteet 1-40 / 205

Nouseva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1-40 / 205

Nouseva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5