Tulossa
Arvovalta – opas arvojen hyödyntämiseen 2020-luvun johtamis- ja asiantuntijatyössä

Jukka Saksi

Arvovalta – opas arvojen hyödyntämiseen 2020-luvun johtamis- ja asiantuntijatyössä

Arvojen tarkoituksena on vastata organisaation sidosryhmien suurimpiin kysymyksiin. Arvoista voi saada valtavasti vahvuuksia johtamisen ja asiantuntijatyön tueksi kaikilla sektoreilla. Hyvin kiteytetyt, jalkautetut ja viestityt arvot luovat uudenlaista valtaa.

Jäsenetuhinta 51,00 € (+alv 10 %, 5,10 €)
Hinta 68,00 € (+alv 10 %, 6,80 €)

Kuvaus

Arvovalta tarjoaa ajankohtaisen näkökulman arvojen hyödyntämiseen kriisiviestinnässä sekä johtamis- ja asiantuntijatyössä.

 Arvot mielletään helposti vaikeasti hahmotettaviksi mainoslauseiksi, vaikka niiden tarkoituksena on vastata sidosryhmien suurimpiin kysymyksiin ja antaa vahvuuksia johtamisen ja asiantuntijatyön tueksi. Jokaiselle organisaatiolle on muotoutunut jonkinlaiset arvot, mutta niitä ei ole välttämättä kiteytetty eikä kirjattu muistiin. Jos arvojen kytkös arjen toimintoihin on vähäinen, on niistä myös vaikea viestiä uskottavasti. Kuitenkin arvot vaikuttavat myyntiin, työnantajakuvaan, maineeseen ja luottamukseen yhä vahvemmin muuttuvassa maailmassa.

Kirja kannustaa lukijaa interaktiivisuuteen muun muassa videoiden avulla ja kuvaa mediallistuneen toimiympäristön haasteita ja mahdollisuuksia esimerkkien kautta. Se sisältää useita viittauksia koronakriisiin, kiinnostavia haastatteluja ja tarjoaa myös viitekehyksen arvojen kiteyttämiseen.  Hyvin kiteytetyt, jalkautetut ja viestityt arvot luovat uudenlaista valtaa.

Syvällistä ja filosofista keskustelua herättävä teos on tarkoitettu ensisijaisesti yritysjohdolle, yrittäjille, hallitusten jäsenille, omistajille, julkisen sektorin johtajille, viestintäammattilaisille ja asiantuntijoille. 

Saatavuus 6/2020
Kirjoittaja(t) Jukka Saksi
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522466266
Painovuosi 2020
Painos 1.
Sivumäärä n. 250
Kirjastoluokka 69.11

Kirjoittajat

Jukka Saksi

toimitusjohtaja
Johtaja on Media!
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv