Tulossa
Viesti, vaikuta, vakuuta

Peter Nyman

Viesti, vaikuta, vakuuta

Persoonallinen vaikuttavan viestinnän ja vuorovaikutuksen opas, joka sisältää teoriaa, tutkimusta, anekdootteja ja itse koettua käytännönläheisessä muodossa.

Jäsenetuhinta 44,00 € (+alv 10 %, 4,40 €)
Hinta 59,00 € (+alv 10 %, 5,90 €)

Kuvaus

Peter Nymanin Viesti, vaikuta, vakuuta -kirja tarjoaa vinkkejä oman esiintymisen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen. Kirjaan on koottu havainnollisesti niin teoriaa ja tutkimusta kuin anekdootteja ja lyhyitä kertomuksia Nymanin työelämän eri vaiheilta.

Nyman kertoo kokemuksistaan yli kolmekymmenvuotisella urallaan hauskasti ja eläväisesti viestinnän oppeja unohtamatta. Lisäksi mukana on tarinoita hänen toimiessaan muun muassa MTV3:n uutisankkurina, Uutisvuodon tuomarina, viestinnän kouluttajana ja toimittajana. Nyman on nähnyt vuosien varrella erilaiset mediapelit ja somekohut sekä seurannut suomalaisen viestintäkulttuurin kehittymistä kiinnostuneena sen eri muodoista eri viestintävälineissä.

Kirja on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat oppia paremmiksi viestijöiksi, esiintyjiksi ja vuorovaikuttajiksi työelämässä ja muissakin tilanteissa.

Saatavuus 5/2021
Kirjoittaja(t) Peter Nyman
Kustantaja Kauppakamari
ISBN 9789522466846
Painovuosi 2021
Painos 1.
Sivumäärä n. 180
Kirjastoluokka 07+

Kirjoittajat

Peter Nyman

Toimittaja, viestintävalmentaja
Oy Ny Man Communication, Consultation & Contemplation Ab
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv