Organisaatiodramaturgialla toimiva työyhteisö

Organisaatiodramaturgiassa tarkastellaan työyhteisöjen näyttämöitä dramaturgin silmin, vuorovaikutuksen, johtamisen ja yhteistyön näkökulmasta.

Se antaa keinoja tunnistaa millaisista esityksistä on kyse, miten niiden käsikirjoitus rakentuu, ketkä niitä ohjaavat ja miten kukin valikoituu rooliinsa. Samalla ollaan muutosjohtamisen ytimessä, eli niissä keinoissa, joilla ihmiset saadaan mukaan uudistumaan ja tekemään yhdessä parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen. 

Huomasitko jo aiheeseen liittyvän blogipostauksen? Klikkaa lukemaan lisää aiheesta tästä.

ammattikirjasto johtaminen Saatavilla myös Ammattikirjastosta

Kirjoittaja(t):Sari Kuusela
Kustantaja:Kauppakamari
ISBN:9789522464910
Julkaistu:Kyllä
Painovuosi:2018
Painos:1.
Sivut:176
Kirjastoluokka :69.11
Saatavuus:Saatavilla
Kirjan perustiedot:nidottu
65,00 € (+alv 10 %, 6,50 €)
Jäsenetuhinta
49,00 € (+alv 10 %, 4,90 €)

Tilaa uutiskirje

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Kuvaus

Yksityiskohdat

Organisaatiodramaturgiassa tarkastellaan työyhteisöjen näyttämöitä dramaturgin silmin, vuorovaikutuksen, johtamisen ja yhteistyön näkökulmasta. Se antaa keinoja tunnistaa millaisista esityksistä on kyse, miten niiden käsikirjoitus rakentuu, ketkä niitä ohjaavat ja miten kukin valikoituu rooliinsa. Samalla ollaan muutosjohtamisen ytimessä, niissä keinoissa, joilla ihmiset saadaan mukaan uudistumaan ja tekemään yhdessä parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen.

Organisaatiodramaturgia pureutuu organisaatioelämän ytimeen, niihin tekijöihin, jotka saavat työyhteisön kukoistamaan tai lakastumaan. Ilman hyvää keskinäistä vuorovaikutusta, oivallista käsikirjoitusta, taitavaa ohjaamista ja vakuuttavaa yhteistä esitystä ei synny tulosta ja kokemus onnistumisestakin jää vaillinaiseksi.

Organisaatiodramaturgia yhdistää draaman ja dramaturgian opit sosiaalipsykologiaan ja johtamisen ja työyhteisöjen maailmaan. Se innostaa tilannetietoiseksi ja monipuoliseksi osaajaksi, joka pystyy toimimaan aiempaa tarkoituksenmukaisemmin eri tilanteissa ja monenlaisten ihmisten kanssa. Vaikka elämä kokonaisuudessaan ei ole pelkkää teatteria, organisaatioelämä on sitä mitä suurimmassa määrin.

Organisaatiodramaturgialla toimiva työyhteisö -kirja antaa keinoja tunnistaa työyhteisön käsikirjoituksia ja tehdä niistä yhdessä parempia esityksiä. Syvennyt tarinoiden, puhetavan ja esittämisen maailmaan ja opit roolien rakentamisesta. Saat näkökulmia siihen, miten toimia johtajan ja esimiehen roolissa ja millaiset lainalaisuudet organisaatioelämän johtamisessa vallitsevat. Löydät malleja työyhteisön kulttuurin ja käsikirjoituksen uudistamiseen ja muutosten toteuttamiseen. Opit siis tarkastelemaan työyhteisöjen näyttämöitä dramaturgin silmin ja muuttamaan yhteistä käsikirjoitusta ja vuorovaikutusta entistä toimivammaksi ja tuloksellisemmaksi.

Asiantuntijat

Lisätiedot

Lisätiedot

Aihealueet Johtaminen ja esimiestyö
Aihealueen tarkenteet Esimiestyö, HR, Johtaminen
ISBN 9789522464910
Kustantaja Kauppakamari
Kirjoittajat Sari Kuusela
Tuotteen tiedot nidottu
Kirja ilmestynyt Kyllä
Painovuosi 2018
Painos 1.
Sivumäärä 176
Kirjastoluokka 69.11
Saatavuus Saatavilla

Liittyvät tuotteet

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv