E-kirjojen lukeminen

E-kirjan lukeminen edellyttää, että käytössäsi on lukuohjelma, joka tukee ePub-muotoisia tiedostoja. Suosittelemme kauppakamarin e-kirjojen lukemiseen ensisijaisesti Adobe Digital Editions -sovellusta. Sen käyttämiseksi on luotava Adobe ID -tunnus eli Adobe-tili (ilmainen, adobe.com). Sen jälkeen voit ladata lukuohjelman.

Voit lukea ePubeja myös esim. Google Chrome -selaimella, jos asennat laajennuksen. Mene selaimen kohtaan Asetukset/Settings > Laajennukset/Extensions ja valitse kohdassa EPUBReader, että se on aktiivinen. Voit myös lisätä Chrome Web Storesta selaimelle sovelluksen "ePub Reader Google Chromelle".

Jos selaimesi on Microsoft Edge, klikkaa selaimen oikeasta yläkulmasta auki valikko "Asetukset ja muuta (Alt+F)" > valitse Laajennukset > EPUBReader.

E-kirjan suojausmuoto on vesileima.

Saat tilauksen jälkeen sähköpostin, jossa on linkki kirjan lataamiseen. Tilaamasi e-kirjat näkyvät myös käyttäjäprofiilissasi sivulla ammattikirjasto.fi, jonne tilaus muodostaa automaattisesti käyttäjätunnukset. Voit tarkastella tilauksiasi ja ladata e-kirjat uudelleen sieltä aina halutessasi. Ohjeet salasanan luomiseen käyttäjäprofiilia varten tulevat sähköpostissa.

Huom! E-kirjaa ei voi tilata usealle eri käyttäjälle, koska käyttöoikeus muodostuu aina yksinomaan tilaajan sähköpostiosoitteelle.