E-kirjojen lukeminen

E-kirjan lukeminen edellyttää, että käytössäsi on lukuohjelma, joka tukee ePub-muotoisia tiedostoja. Suosittelemme kauppakamarin e-kirjojen lukemiseen ensisijaisesti Adobe Digital Editions -sovellusta. Sen käyttämiseksi on luotava Adobe ID -tunnus eli Adobe-tili (ilmainen, adobe.com). Sen jälkeen voit ladata lukuohjelman.

Voit lukea ePubeja myös esim. Google Chrome -selaimella, jos asennat laajennuksen. Mene selaimen kohtaan Asetukset/Settings > Laajennukset/Extensions ja valitse kohdassa EPUBReader, että se on aktiivinen. Voit myös lisätä Chrome Web Storesta selaimelle sovelluksen "ePub Reader Google Chromelle".

E-kirjan suojausmuoto on vesileima.

Saat tilauksen jälkeen sähköpostin, jossa on linkki kirjan lataamiseen. Tilaamasi e-kirjat näkyvät myös käyttäjäprofiilissasi sivulla ammattikirjasto.fi, jonne tilaus muodostaa automaattisesti käyttäjätunnukset. Voit tarkastella tilauksiasi ja ladata e-kirjat uudelleen sieltä aina halutessasi. Ohjeet salasanan luomiseen käyttäjäprofiilia varten tulevat sähköpostissa.

Huom! E-kirjaa ei voi tilata usealle eri käyttäjälle, koska käyttöoikeus muodostuu aina yksinomaan tilaajan sähköpostiosoitteelle.