KauppakamariTieto

KauppakamariTieto – ajankohtaisin tieto verkossa!

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon, ulkomaankaupan ja juridiikan ammattilaisten työkalu, joka varmistaa, että käytössäsi on aina ajantasainen ja oikea tieto työssäsi tarvitsemista asioista. KauppakamariTieto auttaa työelämän tilanteissa, joihin liittyy esimerkiksi lainsäädännöllisiä muutoksia.

Asiantuntijoiden soveltama tieto käytössäsi

Teosten sisällöistä ja ajantasaisuudesta vastaavat kauppakamarin omat, aihealueidensa huippuasiantuntijat, jotka vastaavat päivittäin neuvonnassa esitettyihin kysymyksiin sekä kouluttavat ja kirjoittavat kirjoja omista aiheistaan.

Valikoimassa mm. Teija Kerbsin Kirjanpito-teos, Kirsi Parnilan, Kati Marttisen ja Reetta Riihimäen palkka- ja työsuhdeteokset sekä Jukka Koivumäen Vero-teos. Uusimpina teoksina on saatavilla tekoälyä hyödyntävä Älykkäät asiakirjat sekä viennin ammattilaisille suunnattu Jukka Säikkälän Viennin maatieto. 

Asiantuntijat varmistavat, että KauppakamariTiedosta löytyy viimeisin tieto, joka on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa.

Tieto nopeasti missä ja milloin vain

Päivittyvien teosten lisäksi löydät asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia artikkeleita ja Vastauspankki-osion. Kätevä hakutoiminto löytää etsimäsi tiedon nopeasti. Lisäksi saat sähköpostiisi ilmoituksen muuttuneista asioista. Voit käyttää KauppakamariTietoa niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin ajasta ja paikasta riippumatta.

Voit hankkia käyttöösi tarvitsemasi teokset tai koko KauppakamariTiedon. Vuosilisenssin hinta määräytyy tilaamiesi teoksien ja käyttäjien lukumäärän mukaan. Kauppakamarien jäsenet voivat ostaa teoksia edullisella jäsenetuhinnalla. Tarkista myös, saatko etuhinnan muulla perusteella.

Tutustu koekäyttötunnuksilla viikon ajan >>

Lisätiedot ja useamman käyttäjän tilaukset: myynti@helsinki.chamber.fi