Riko lasi hätätilanteessa - Kriisiviestinnän pikaopas johtajalle

Painovuosi:2016
Kirjastoluokka :07+
Taloushallinnon eloseminaari 2017

Onko jotain pielessä? Laskeeko yrityksesi pörssikurssi pyllymäkeä? Konttaako puolueesi kannatus pohjamudissa? Äänestävätkö asiakkaat jaloillaan ja ovipumppu naukuu väärään suuntaan?

Riko lasi hätätilanteessa on kriisiviestinnän pikaopas, joka on tarkoitettu paineen alla työskentelevälle johtajalle. Oppaan avulla opit viestimään kriisitilanteissa niin, että kriisi pienenee. Samalla opit ennaltaehkäisemään typerimpiä kriisejä.

Kriisiviestintä on kokoelma metodeja, joilla takaat työrauhan organisaatiossasi myös kriisin aikana. Kriisiviestintä ei välttämättä poista kriisiä, mutta sen avulla saat vietyä sanomasi eteenpäin medialle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Tolkullinen kriisiviestintä on elinehto mille tahansa organisaatiolle. Ei ole sellaista ongelmaa, jota ei voisi pahentaa ryyppäämällä tai typerästi viestimällä.

Kriisiviestintä ei välttämättä poista kriisiä, mutta Katleena Kortesuon ohjeiden avulla saat vietyä sanomasi haluamallasi tavalla eteenpäin medialle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Tilaisuudessa Ylen toimittaja Jessika Aro kertoo omasta näkökulmastaan, miten toimittajat tarttuvat aiheisiin.

Aihealueet Johtaminen ja esimiestyö, Myynti, markkinointi ja viestintä
Aihealueen tarkenteet Johtaminen, Viestintä