KauppakamariTieto: Työsuhdeasiat

KauppakamariTieto: Työsuhdeasiat

Asiantuntijat ovat koonneet Työsuhdeasiat-teokseen työsuhteista kaiken keskeisen tiedon, joka palkanlaskijan, esimiehen tai muun henkilöstöasioita työkseen hoitavan tulee työssään tietää.  Teokset on kirjoitettu käytännönläheisesti ja ne sisältävät runsaasti esimerkkejä. Asiat käsitellään aihekokonaisuuksittain, kuten työsopimuksen tekeminen ja muuttaminen, perhevapaat, vuosilomat ja muut tilapäiset poissaolot sekä työsuhteen päättämismenettely. Tekstissä on myös viittauksia työehtosopimuskäytäntöön. Mukana on malliasiakirjoja suomeksi ja englanniksi.

Teos päivitetään neljästi vuodessa. Päivittäjinä ovat Helsingin seudun kauppakamarin työsuhdelakimiehet Kirsi Parnila ja Reetta Riihimäki

Teos on saatavana myös organisaatiolisenssinä koko yrityksen käyttöön. Pyydä tarjous: myynti@helsinki.chamber.fi.

 

Jäsenetuhinta 139,00 € (+alv 10 %, 13,90 €)
Hinta 185,00 € (+alv 10 %, 18,50 €)

Kuvaus

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten sekä yritysjohdon ja yrittäjien sähköinen tietopankki. Teoksiin on koottu työssä tarvittava tieto 11 eri aihealueelta. Kauppakamarin asiantuntijat päivittävät palvelua säännöllisesti, joten tieto on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa. Lisäksi saat sähköpostiisi ilmoituksen muuttuneista tiedoista 2-4 kertaa vuodessa. Teoksia voi käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Näet KauppakamariTiedosta myös asiantuntijoidemme kirjoittamat ajankohtaiset artikkelit ja Vastauspankkiin viedyt neuvonnassa usein esiin tulleet kysymykset.  

Voit hankkia käyttöösi koko KauppakamariTiedon tai tarvitsemasi teokset. Vuosilisenssin hinta määräytyy teosten ja käyttäjien lukumäärän mukaan. Tuotteiden hinnat ovat 12 kuukauden jakson hintoja. Tilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia kestotilauksia, jotka laskutetaan kerran vuodessa. Pyydä tarjous: myynti@helsinki.chamber.fi.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan saman teoksen useammalle käyttäjälle, ole yhteydessä myynti@helsinki.chamber.fi.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Asiantuntijat

Kirsi Parnila

Lakimies
Helsingin seudun kauppakamari
Katso tiedot

Sini Järvinen

Lakimies, OTM
Helsingin seudun kauppakamari
Katso tiedot

Reetta Riihimäki

Lakimies, OTM
Helsingin seudun kauppakamari
Katso tiedot
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv