Tilaa RSS-syöte

Verkkosisällöt

Tieto on tärkeämpää kuin koskaan. Tuorein ja tarkin tieto on kasvualusta, jolta on parempi ponnistaa kohti menestystä. KauppakamariTieto auttaa sinua menestymään työssäsi.

KauppakamariTieto on erityisesti talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten työkalu, joka varmistaa, että käytössäsi on aina ajantasainen ja oikea tieto työssä tarvitsemistasi asioista. Valittavinasi ovat asiantuntijoiden kirjoittamat asiakokonaisuudet eri aihealueilta, kauppakamarin kustantamat kirjat Ammattikirjastosta, asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia artikkeleita ja Vastauspankki-osio.

KauppakamariTietoa päivitetään säännöllisesti, joten sisältö on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa. Lisäksi saat sähköpostiisi ilmoituksen muuttuneista asioista. KauppakamariTietoa voit käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Aikaisemmin KauppakamariTiedon tuotteet julkaistiin manuaalisesti päivitettävinä paperikansioina.

Hanki käyttöösi tarvitsemasi asiakokonaisuus tai koko Kauppakamaritieto.fi. Vuosilisenssin hinta määräytyy tilaamiesi asiakokonaisuuksien ja käyttäjien lukumäärän mukaan. Tilaa KauppakamariTiedon koekäyttötunnukset viikoksi käyttöösi tästä!

Tutustu myös verkkokursseihin ja webinaareihin!

  

Tuotteet 1-40 / 49

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2

Tuotteet 1-40 / 49

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv