KauppakamariTieto: Vero

Vero-teos on kattava tietopankki verotuksesta taloushallinnon ammattilaisille ja yrittäjille sekä muille ajantasaista verolainsäädännön tulkintaa tarvitseville. Se on selkeä ja havainnollinen yritysverotuksen käsikirja, jossa käsitellään kaikkia yritystoiminnan muotoja koskevia verotusasioita. Mukana ovat myös keskeisimmät korkeimman hallinto-oikeuden ja keskusverolautakunnan ratkaisut sekä Verohallinnon ohjeet.

Teoksessa käsitellään lukuisin esimerkein mm.

  • mitkä tulot ovat veronalaisia ja mitkä verovapaita
  • mitkä menot ovat vähennyskelpoisia ja mitkä vähennyskelvottomia
  • osinkoverotus
  • tulon ja menon jaksottaminen
  • poistot
  • yrityksen myynti ja yritystoiminnan lopettaminen.

Teos päivitetään neljästi vuodessa. Teosta päivittää Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntija Jukka Koivumäki.  Lisätietoa päivittäjistä.

Teos on saatavana myös organisaatiolisenssinä koko yrityksen käyttöön, pyydä tarjous: myynti@helsinki.chamber.fi.

 

Tutustu KauppakamariTiedon Vero-teokseen >>.

Tilaa koekäyttötunnukset tästä.

Katso ohjevideo palvelun käytöstä.

170,00 € (+alv 24 %, 40,80 €)
Jäsenetuhinta
125,00 € (+alv 24 %, 30,00 €)
:

Tilaa uutiskirje

Yrityskohtaiset koulutukset | Kauppakamarin Koulutus

Kuvaus

Yksityiskohdat

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten sekä yritysjohdon ja yrittäjien verkossa toimiva tietopalvelu. Palveluun on koottu työssä tarvittava tieto 11 eri aihealueelta. Kauppakamarin asiantuntijat päivittävät palvelua säännöllisesti, joten tieto on aina voimassa olevan lainsäädännön mukaista ja luotettavaa. Lisäksi saat sähköpostiisi ilmoituksen muuttuneista tiedoista 2-4 kertaa vuodessa. Palvelua voi käyttää niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin. Näet sähköisestä palvelusta myös asiantuntijoidemme kirjoittamat ajankohtaiset artikkelit ja Vastauspankkiin viedyt neuvonnassa usein esiin tulleet kysymykset.  

Voit hankkia käyttöösi koko palvelun tai tarvitsemasi osiot. Vuosilisenssin hinta määräytyy osioiden ja käyttäjien lukumäärän mukaan. Tuotteiden hinnat ovat 12 kuukauden jakson hintoja. Tilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia kestotilauksia, jotka laskutetaan kerran vuodessa.Pyydä tarjous: myynti@helsinki.chamber.fi.

Vero-teoksen päivittäjänä toimii Helsingin seudun kauppakamarin veroasiantuntija Jukka KoivumäkiLisätietoa päivittäjistä.

Lisätiedot:
kustannus(at)helsinki.chamber.fi

Aikataulu

Asiantuntijat

Paikka

Lisätiedot

Lisätiedot

Aihealueet Talous ja verotus
Aihealueen tarkenteet Verotus

Liittyvät tuotteet

Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv