Tilaa RSS-syöte

Koulutukset

Helsingin seudun kauppakamari on Suomen monipuolisin ajankohtais- ja täydennyskouluttaja. Järjestämme vuosittain noin 250 koulutusta, joiden aihealueita ovat mm. talous ja verotus, johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja palkkahallinto, myynti, markkinointi ja viestintä, julkiset palvelut sekä juridiikka. Kauttamme saat myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia.

Taloustutkimuksen Yrityskuvavertailussa Kauppakamarin Koulutus on ollut kärkisijoilla jo kymmenen vuoden ajan. Vuonna 2015 olimme yhteenlasketuissa arvioissa yrityskuvaltaan sekä vahvin että hinta-laatujohtaja. Vahvuuksiamme olivat muun muassa hintataso, tuotteiden ja palveluiden laatu sekä asiakaspalvelu. Myös nettosuositteluindeksi NSI oli erinomainen (49).

Kauppakamarien jäsenet osallistuvat koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla, myös monet muut tahot ovat oikeutettuja etuhintoihin. Jäsenille, jotka käyttävät paljon kauppakamarin koulutuksia, suositellaan Kauppakamarikorttia. Aina kannattaa hyödyntää myös jatkuva tarjouksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Tuotteet 1-40 / 183

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1-40 / 183

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5