Tilaa RSS-syöte

Koulutukset

Helsingin seudun kauppakamari on Suomen monipuolisin ajankohtais- ja täydennyskouluttaja. Järjestämme vuosittain noin 250 koulutusta, joiden aihealueita ovat mm. talous ja verotus, johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja palkkahallinto, myynti, markkinointi ja viestintä, julkiset palvelut sekä juridiikka. Kauttamme saat myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia.

Taloustutkimuksen Yrityskuvavertailussa Kauppakamarin Koulutus on ollut kärkisijoilla jo kymmenen vuoden ajan. Tuoreimmassa Taloustutkimuksen Yrityskuvatutkimuksessa 2017 kuuluimme jälleen kärkikolmikkoon. Perinteisesti vahvuuksiamme ovat olleet erityisesti  tuotteiden ja palveluiden laatu ja monipuolisuus sekä osaaminen.

Vuoden 2017 asiakaspalautteemme keskiarvo on 4,3/5. Myös nettosuositteluindeksi NPS on erinomainen (64).

Kauppakamarien jäsenet osallistuvat koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla, myös monet muut tahot ovat oikeutettuja etuhintoihin. Jäsenille, jotka käyttävät paljon kauppakamarin koulutuksia, suositellaan Kauppakamarikorttia. Aina kannattaa hyödyntää myös jatkuva tarjouksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Tuotteet 1-40 / 163

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1-40 / 163

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5