Tilaa RSS-syöte

Koulutukset

Haluamme olla suuntaamassa yrityksiä ja alueita liikuttavat voimat oikeaan suuntaan: kohti tulevaisuutta – kohti menestymistä. Kauppakamarin ihmiset ja verkosto tuottavat ja jalostavat tietoa, kasvattavat osaamista, lisäävät  ymmärrystä sekä kanavoivat vaikutusmahdollisuutta, mikä on ainut tie menestykseen.

Taloustutkimuksen Yrityskuvavertailussa Kauppakamarin Koulutus on ollut kärkisijoilla jo kymmenen vuoden ajan. Tuoreimmassa tutkimuksessa 2017 kuuluimme jälleen kärkikolmikkoon. Vahvuuksiamme ovat erityisesti  tuotteiden ja palveluiden laatu ja monipuolisuus sekä osaaminen. Vuoden 2017 asiakaspalautteemme keskiarvo on 4,3/5. Myös nettosuositteluindeksi NPS on erinomainen (64).

Saat meiltä vuosittain noin 250 koulutusta, joiden aihealueita ovat mm. talous ja verotus, johtaminen ja esimiestyö, henkilöstö- ja palkkahallinto, myynti, markkinointi ja viestintä, julkiset palvelut sekä juridiikka. Meiltä saat myös yrityskohtaisesti räätälöityjä koulutuksia.

Kauppakamarien jäsenet osallistuvat koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla, tarkista myös saatko etuhinnan muulla perusteella.

Jäsenille, jotka käyttävät paljon kauppakamarin koulutuksia, suosittelemme Kauppakamarikorttia.

Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Tiedon työntövoimaa  Kauppakamari I Koulutus

Tuotteet 1-40 / 170

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1-40 / 170

Laskeva
/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Lisätään tuotetta koriin...
Käsitellään kuponkia...
Lisätty koriin
maksuton
Tuote
Määrä
  Tuotteen hintaan lisätään voimassaoleva alv